mich Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) witam wlasnie zaczalem robic radiatory na BGA z coolerow od prockow(dorawalem kilka fajnych za free:D) sa juz pieknie dociete tylko obawiam sie ze podstawa jest za gruba ile moze miec max podstawa takiego radiatorka?? lub inaczej jaka macie grubosc podstawy w swoich firmowych radiatorkach ten moj ma ok 5-6mm do poczatku finow Edytowane 16 Marca 2005 przez mich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 A po co zalozyles 2 identyczne tematy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 niestety mi sie 2 razy wyslal ale piszcie na ten ws tamtego to poprosilem moderatora aby go usunal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Czy za grube.. raczej nie, jeżeli to jest miedz albo aluminium. Zalezy od współczynnika przenikalności cieplnej materiału z którego jest zrobiony radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 radiatorek jest wykonany z aluminium poprostu nie wiem jaka jest grubosc firmowek aby porownac ten co ja mam ma wysokosc 37mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...