Mefisto777 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Czy ten model ma możliwość blokady PCI/AGP? , Czy jest Dual - Bios ?? Mam problem ze znalezieniem sklepu w którym podają konkrety wieć proszę o informacje. Czy opłaca się myśleć o kupnie chłodzenia chodzi o wydajność . np.http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119798 . ( czy jest lepszy od Pentagrama) to pytanie z innej beczki drugorzędne. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Płyta ma możliwośc blokady PCI/AGP, nie posiada dual bios-u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 jest bardzo dobra do podkręcania, wprawdzie mam is7-e2g ale mysle że na tej wycisniesz jeszcze więcej :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xentor Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 stabilna, dobrze sie kreci, ma blokadke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk_K Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 do ceny plyty dolicz revoltec northbridge cooler albo zalmana na chipset - jakies 30zl bo wiatraczek seryjny wpedzi cie d grobu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snopuś Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 siemka :D Płytaka zaje..sta, bardzo dobry stosunek ceny do możliwości i jakości. Odkąd ją kupiłem nie miałem z nią najmniejszego problemu, jeśli chodzi o mozliwości oc 266Mhz ,wyżej proc nie wyrabia. Płytka maksymalnie stabilna....za tą cenę nie znajdziecie lepszego produktu. pozdro... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto777 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Płyta na gwarancji więc nie wymieniam chodzonka na chipsecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...