Skocz do zawartości
Gość marcin2801

Geforce 6600gt Co Do Niej Dokupic ?

Rekomendowane odpowiedzi

RAM prawdopodobnie wyjdziesz na tym lepiej niż na radiatorach

a jak już tak bardzo chcesz to ja kupiłem sobie BOXowe chłodzenie od P4 Prescot i zapodałem na rdzeń. Troche jeszcze źle siedzi ale poszedł do 600mhz rdzeń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marcin2801

a skad ja mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te BOXowe chłodzenie od P4 Prescot ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skad ja mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te BOXowe chłodzenie od P4 Prescot ??

1324079[/snapback]

a proponował bym www.allegro.pl

http://www.allegro.pl/showcat.php?id=10846...er=t&view=gtext - szukaj tutaj (szukajcie a znajdziecie) albo weź sobie takie boxa jak wziął Post

UPDATE:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44395428 - oto on

Edytowane przez Qlawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RAM prawdopodobnie wyjdziesz na tym lepiej niż na radiatorach

a jak już tak bardzo chcesz to ja kupiłem sobie BOXowe chłodzenie od P4 Prescot i zapodałem na rdzeń. Troche jeszcze źle siedzi ale poszedł do 600mhz rdzeń

1323734[/snapback]

600MHz GPU na box-ie od P4 :lol: Tyle mam na stock cooling. A co do tematu proponuję kwiatki Revoltec-a na ram i jak chcesz tyle wydawać to Zalman na rdzeń ( ten nowy model )

Grafa to Sparkle 6600GT AGP.

Edytowane przez DEVILEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

600MHz GPU na box-ie od P4  :lol:  Tyle mam na stock cooling. A co do tematu proponuję kwiatki Revoltec-a na ram i jak chcesz tyle wydawać to Zalman na rdzeń ( ten nowy model )

Grafa to Sparkle 6600GT AGP.

1324503[/snapback]

mam tą samą grafe ale sypało artami na standarodwych chłodzeniu już przy 575mhz na rdzeniu :blink: respekt nie wiem jak ty to wyciągnołes? No chyba ze najpierw troszke go przysmażyłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi