themoon Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 siemka ma ktoś z was może dane dotyczące coolerów Intel BOX dołączanych do procesorów na gnieździe LGA? sam posiadam takowy procek (3 GHz), ale nie jestem pewien czy umieszczony na nim wentylatorek wystarczy do przetaktowania, czy jednak zalecane by było zakupienie czegoś nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Do o/c zalecana jest zmiana chłodzenia na jakieś lepsze. Pomimo tego, że box-y mają już rdzeń miedziany to nadal jest to tylko box. Hmmm co ja mogę Ci polecić; niedrogie i dobre chłodzenie to Arctic Freezer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 a ja bym zaproponował wyłozenie troche kasy i Zalmana 7700cu lub starszego brata 7000b cu o ile masz miejsce w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladamari Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Zwykly 7000 nie ma chyba jeszcze mocowania pod LGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Pentagram Freezone QVC 120 cu + to tańsza odmiana Zalmana 7700cu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSparrow Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 A coś cichego, ale niekoniecznie po to żeby kręcić. W dodatku żeby temperatura nie była wysoka. Przymierzam się właśnie do zakupu P4 2.8 i nie wiem czy wziąć w BOX`ie czy pozornie zaoszczędzić ~35 zł i kupic OEM. Oczywiście podstawka LGA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themoon Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) znacie jeszcze jakies inne dobre coolery, bo na te pentagrama i zalmana nie mam wystarczającej ilosci miejsca w obudowie. te cuda maja prawie 14 cm. srednicy! Edytowane 15 Marca 2005 przez themoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 jednym słowem freezer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themoon Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 a co powiecie na: ASUS Star Ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) w sumie nic nie powiemy, bo poco?? i tak nas zagluszy... gdzies czytalem ze jakos slabo wypada w stosunku do boxowego :huh: tym razem sie asus nie postaral test na thg Edytowane 17 Marca 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...