osek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nieźle Ci to wyszło! BTW też mam plana sobie środek na pomarańczowo strzelić, a z zewnątrz będzie granat lub coś w okolicach tego :-P Naprawawdę spoko to wygląda!!! PS co Ty na to żeby zasilator i cd-r na czarno walnąć?? :lol: Pozdro 1345272[/snapback] no właśnie też mi to nie daje spokoju ;] ale tak sobie myślałem, że w górnej części obudowy mam niebieskie kable i troche pod tym niebieski wiatrak... ciekaw jestem jakby to wyszło (zasilka i cd) na niebiesko.... hmm.. albo może czarny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 nie kombiuj.. jeśli utrzymujesz środek w kolorze pomarańczowym.. a kable niebieskie to myśle ze jak walniesz elektrownie na niebiesko to wyjdzie kał moim zdaniem... będzie taka 'ciężka góra' od koloru niebieskiego... zachwiejesz tym samym kolorystyke... chyba :lol: zawsze można wrzucic zdjątko do fotoszopa i przemalowac co trzeba na różne kolory i sprawdzic wizualnie zanim sie cos 'naprawi' nieodwracalnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Myślę że na kolor zasiłki i cd-r powinieneś rozważyć czarny :D ewentualnie pomarańczowy. Niebieski stanowczo odradzam, ale to jest tylko moje zdanie i zrobisz jak zechcesz. Napewno pomalowane bedą śie lepiej prezentować niż teraz. Podobnie sprawa ma sie do śledzi i ich zaślepek. PS jakies zdjęcia nocne przewidujesz?? :-P ciekawi mnie jak te czerwone katodki sie prezentują w półmroku :D (czy to nie są przypadkiem żelowe samoróbki?? :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 "zanim sie cos 'naprawi' nieodwracalnie " chciałem dodać, że front szpachlowałem i szlifowałem trzy razy ;P to nie są katody-przypadkiem są to żelowe samoróbki! całe sam robiłem, i jestem z nich zadowolony- w końcu- moja robota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHU9010 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) SIEMA! MA JEDNO PYTANKO : JAK WYCIOŁĘŚ OKNO W BOKU KOMPA I CZYM ????? MOGLYBYS MI TO POWIEDZIEĆ ? NAJLEPIEJ NAPISZ DO MNIE NA GG MISTRZU :) 8909492 SUPER CI WYSZŁO!!!! :banana: :shock: :P :mrgreen: Edytowane 29 Czerwca 2005 przez MICHU9010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Niezłe odkopy Michu :/ Pozatym było to już wiele wiele razy wałkowane na forum, wystarczyło poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 no dokłądnie ;] jak sie zmusisz, to naweet fleksem.. ja tak zrobiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...