KuKiTa Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Czy będzie to pasowało do siebie ?? Chciałbym zamowic ale nie jestem pewien :/ Zależy mi na chłodzeniu pamięci a jak sie nie myle to silencer ma chłodzenie na pamięci PCB a na 9550 są zwykłe prostokątne. Nie jestem pewien dlatego pytam.. Probowałem szukać ale z miernym skutkiem... Szukanie igły w stogu siana :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKiTa Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 naprawdę nikt nie wie :?: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) rev. 3 prawdopodobnie wchodzi ... Ale chyba bedziesz mial problem z podpieciem tego do karty bo gigabyte nie ma wyjscia na wentylator a arctic ma chyba wyjscie 2pin. Edytowane 14 Marca 2005 przez LK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKiTa Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 rev. 3 prawdopodobnie wchodzi ... Ale chyba bedziesz mial problem z podpieciem tego do karty bo gigabyte nie ma wyjscia na wentylator a arctic ma chyba wyjscie 2pin. 1327879[/snapback] rev. 3 to ja wiem, że wchodzi. Ale interesuje mnie chłodzenie pamięci a nie tylko GPU A co do zasilania do podepne do płyty i też będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canibal_kaczor Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Więc tak: Zakładałem u kumpla tego silencera na radka 9550 Gigabyte i bez problemu wchodzą też aluminiowe radiatory na pamięci:) Pozdrawiam ! chodzi oczywiście o arctic VGA silencer rev 3. a jakby się ktoś pytał Ati silencer 1 też wchodzi tylko trzeba przyciąć :) Edytowane 18 Marca 2005 przez canibal_kaczor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKiTa Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Więc tak: Zakładałem u kumpla tego silencera na radka 9550 Gigabyte i bez problemu wchodzą też aluminiowe radiatory na pamięci:) Pozdrawiam ! 1328464[/snapback] ale napewno ATI 2 ?? Jak one przylegają do nich, spoko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKiTa Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Więc tak: Zakładałem u kumpla tego silencera na radka 9550 Gigabyte i bez problemu wchodzą też aluminiowe radiatory na pamięci:) Pozdrawiam ! 1328464[/snapback] no niech mnie ch.j strzeli jak go zakładałeś, nie pasuje w ogóle, wsadze ci go teraz w doope. Jeszcze wiecej takich userów :angry: :angry: chce ktos kupić :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Tydzień odpoczynku od pisania postów dla Pana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKiTa Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 i tak i tak stąd spadam, bo userów macie naprawdę super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canibal_kaczor Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 była mowa o ati vga silencer rev 3 ( ten za 45 - 50 zł ) i o taki mi chodziło - skoro go zakładałeś i nie wszedł to gratuluje bo ja już 3 takie założyłem na radeona 9550 Gigabyte :wink: a jeżeli chodzi o zasilanie to można wyjść dwa bolce z wtyczki do wentyla i wsadzić je to wtyczki od silencera :) jeżeli ktoś nie wie jak to zapraszam na priv - objaśnie wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...