dszywala Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 witka Padła mi stacja dyskiwtek i jestem w keopce nie mogę zainstalowac XP na dysku SATA. Więc wpałem na pomysła żeby dodać stery RAID SATA do płytki XP przez program nlite który oferuje między innymi taka możliwość. Skopiowałem płytę na dysk tak jak kazał program, wskazałem katalog- dodałem stery od SATA program je zintegrował i niby dodał. Wszystko poszło gładko finish. Przeżuciłem wszystko na płyte nagrałem za pomocą aplikacji XP. ucieszony zapodąłem restart a to płyta nie bootuje! ! ! Tylko dlaczego? Co z tym zrobić? Kurde musze dzisiaj zainstalowac tego dyska SATA a FDD dead. pomóżcie please. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 w progrnie ktorym nagrywasz musisz ustawic zeby nagral plytke bootowalne, albo stworz w NLITE obraz iso i dopiero nagrywaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 oo własnie do takiego wniosku również doszedłem. Dzięki ! Nagrywałem aplikacja XP więc nie ma żadnych opcji :-P Zaraz zainstaluje NERO. pozdro i dzięki za sugestię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...