wodzik Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Witam, Mam dziwny problem. Na konfigu jak wyżej z P4 2.4C podkręcanym na różne wartości (zawsze stabilnie) w 3DMarkach otrzymuje dziwne rezultalty tj. zawzyczaj mniejsze niż bez podkręcaniu procesora.... :mur: Nie mam pojęcia co jest grane. :huh: Teoretycznie wynik powinnien się zwiększać po podkręcaniu procesora choćby minimalni, a tu akurat jest odwrotnie... Jakieś sugestie? Edytowane 12 Marca 2005 przez wodzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 o LoL ten sam problem mam ... zalozylem temat prosto po tobie ...... niepotrzebnie :|. Ja rowniez po podkreceniu procesora mam gorsze wyniki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzik Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Sprawcą wydaje się układ CORE CELL do automatycznego podkręcania. Według mojego kolegi należy spróbować go wyłączyć i samemu wymusić pożądane wartości ustawień. Proszę wcześniej zaktualizować bios. Mój znajomy miał problem z namulanym O/C po prostu CORE CELL interferował mimo teoretycznego wyłączenia jego działania. Po aktualizacji biosu problem u niego zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...