mich Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 otoz pytanko moje takie padl mi siakis codegon 300W grafika,hdd,ram,cd dzialaja tylko nie mam pewnosci odnosnie plyty i procesora czy jak podlacze zasilacz 400W to czy jest mozliwosc ze sie sfajczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 otoz pytanko moje takie padl mi siakis codegon 300W grafika,hdd,ram,cd dzialaja tylko nie mam pewnosci odnosnie plyty i procesora czy jak podlacze zasilacz 400W to czy jest mozliwosc ze sie sfajczy 1324212[/snapback] Podłączaj smiało tego 400 Wat. :D :D :D Nie każdy pad Codegena oznacza automatycznie uszkodzenie komponentów kompa. Myślę że wszytko będzie OK, a ponadto sprawny zasilacz jest w stanie się zabezpieczyć przed niewłaściwym obciążeniem ( zrąbana mobo itp). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...