hotkey Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 To mój pierwszy news :) Mam nadzieje, że wiadomość się spodoba. Podobno Ati tnie ceny Radków 9700 z 399$ na 349$, zaś 9000Pro ze 129$ na !!79!!$. Tzn, że Radek przypóśćmy Gigabyte może kosztować ok. 350zł. WoW. Dla porównania : - WinFast G-Force 4 MX440 64MB DDR TV-out 400zł. Wnionski wysuncie sami :) Kto teraz qpi MX 440?? Gorsza wydajność, gorsza jakość obrazu i więkasz cena. Acha. Najważniejsze. Nie wiadomo, kiedy obniżka dotrze do polski :lol: (jedyna zła wiadomość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Chyba sie nie spodziewasz że news pisany takim językiem trafi na główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Szczerze w to watpie aby w Polsce ceny az tak mocno spadly. W koncu importerzy caly czas na nas zarabiaja i to ladnie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Chyba sie nie spodziewasz że news pisany takim językiem trafi na główną? Sorki, działałem pod wpływem emocji. Już nie będe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 ATI urwie (już urwało) dla siebie spory kawałek rynku kart graficznych i nic jej tego już nie odbierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 I badzo dobrze. Przydalaby sie jeszcze jedna mocna firma na rynku grafiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...