finalcell Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Co byście polecili ma być sknaer drukarka i fax nie musi być szybko jakość może być mierna ale ma być TANIE :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ja posiadam epsona cx5400 od około 2 miesiecy i jestem z niego zadowolony, byc moze drukarka nie jest najtańsza bo kosztuje 819zł ale jesli bedziesz jej dużo urzywał to i tak ci sie zwruci bo jest tania w eksploatacji. Na jednym czarnym pojemniku za 35zł wydrukowałem ponad 2000 stron w ciagu ostatnich dwóch tygodni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deejay Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 mam rx500 czyli podobne do cx5400 - i potwierdzam slowa kolegi wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...