leo10 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Z głośnością to przesadziłeś.... ale chyba miałeś dobre intencje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMaS Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Kupilem karte o ktorej pisalem wczesniej i jestem niesamowicie zadowolony ... przyrost wydajnosci w stosunku do mojego przeszlego radeona 9600pro jest doslownie DWUKROTNY, niesamowite !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowy1 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 KaMaS ile dałes za galaxy Zastanawiam miedzy galaxy a gigabyte.Z gigabyte przemawia niska cena 689zł w Proline. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMaS Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dałem w hurcie 707zł brutto ... Wiec jak gdzies zobaczysz ceny podjezdzajace pod 800zł to nie bierz ! toz to ewidentne zdzierstwo! Gigabyte jest kiepski :( bynajmniej tak mowi wiekszosc testow ... sproboj jakos wycyganic kasse na tege galaxy, bo wiekszosc recenzetow go chwali ... zobacz sobie na moje wyniki porownawcze z raeonem 9600Pro http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1331283 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Low-Power Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Dałem w hurcie 707zł brutto ... Wiec jak gdzies zobaczysz ceny podjezdzajace pod 800zł to nie bierz ! toz to ewidentne zdzierstwo! Gigabyte jest kiepski :( bynajmniej tak mowi wiekszosc testow ... sproboj jakos wycyganic kasse na tege galaxy, bo wiekszosc recenzetow go chwali ... 1331304[/snapback] Na jakiej podstawie twierdzisz ze Giga jest kiepski(pod jakim wzgledem??) skoro to...ta sama karta, majaca te same taktowania(chyba ze mowimy o nieco przyspieszonej wersji galaxy)??Przeciez to te same produkty na tych samych ukladach nie moga sie znacznie roznic(chlodzenie i kolor PCB :lol: no i mooooze pamieci ale i tak w wiekszosci produktow sa nimi samsungi 2 ns ). Roznica to okolo 2fps ktore sa granica bledu pomiarowego. Nie posiadam gigabyte'a, a wiec nie jestem ani fanem giga ani galaxy, ale jak mozna mowic ze karta jest kiepska, skoro to ten SAM uklad co galaxy i inne karty?? Jesli chcesz to pokaz te testy i oswiec mnie jesli ten Giga jest chociaz o 3%gorszy od chocby tego galaxy na standard takt... Pozdro Edytowane 16 Marca 2005 przez Low-Power Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...