Skocz do zawartości
leo10

Gf 6600gt, Czy 5950 U

Rekomendowane odpowiedzi

KaMaS ile dałes za galaxy Zastanawiam miedzy galaxy a gigabyte.Z gigabyte przemawia niska cena 689zł w Proline.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem w hurcie 707zł brutto ... Wiec jak gdzies zobaczysz ceny podjezdzajace pod 800zł to nie bierz ! toz to ewidentne zdzierstwo!

Gigabyte jest kiepski :( bynajmniej tak mowi wiekszosc testow ... sproboj jakos wycyganic kasse na tege galaxy, bo wiekszosc recenzetow go chwali ...

zobacz sobie na moje wyniki porownawcze z raeonem 9600Pro

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1331283

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem w hurcie 707zł brutto ... Wiec jak gdzies zobaczysz ceny podjezdzajace pod 800zł to nie bierz ! toz to ewidentne zdzierstwo!

Gigabyte jest kiepski :( bynajmniej tak mowi wiekszosc testow ... sproboj jakos wycyganic kasse na tege galaxy, bo wiekszosc recenzetow go chwali ...

1331304[/snapback]

Na jakiej podstawie twierdzisz ze Giga jest kiepski(pod jakim wzgledem??) skoro to...ta sama karta, majaca te same taktowania(chyba ze mowimy o nieco przyspieszonej wersji galaxy)??Przeciez to te same produkty na tych samych ukladach nie moga sie znacznie roznic(chlodzenie i kolor PCB :lol: no i mooooze pamieci ale i tak w wiekszosci produktow sa nimi samsungi 2 ns ). Roznica to okolo 2fps ktore sa granica bledu pomiarowego. Nie posiadam gigabyte'a, a wiec nie jestem ani fanem giga ani galaxy, ale jak mozna mowic ze karta jest kiepska, skoro to ten SAM uklad co galaxy i inne karty?? Jesli chcesz to pokaz te testy i oswiec mnie jesli ten Giga jest chociaz o 3%gorszy od chocby tego galaxy na standard takt...

Pozdro

Edytowane przez Low-Power

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...