AmonRe Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam! Mam pytanie - czy można legalnie przywieźć z USA laptopa (rozpakowanego i z moimi plikami) na potrzeby własne i czy lepiej żeby był on w bagażu podręcznym czy w odprawionej oddzielnie walizce ? Drugie pytanko: jeśli można to czy jest jakieś ograniczenie że tylko jednego? (chciałbym przywieść laptka również dla brata). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam! Mam pytanie - czy można legalnie przywieźć z USA laptopa (rozpakowanego i z moimi plikami) na potrzeby własne i czy lepiej żeby był on w bagażu podręcznym czy w odprawionej oddzielnie walizce ? Drugie pytanko: jeśli można to czy jest jakieś ograniczenie że tylko jednego? (chciałbym przywieść laptka również dla brata). Pozdrawiam! 1324416[/snapback] oczywiście jako bagaż podręczny nie będzie problemu-p od warunkiem ze będzie wyglądał na użytkowany a nie w pudełku. Z dwoma to już raczej nie przejdzie- ale próbuj !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) wszystko zalezy od panow celnikow. Ja przywiozlem 2 torby sprzetu elektronicznego z czego duzo fabrycznie zapakowanego i nikt sie nie doczepil .. chociaz watpliwosci sie pojawily bo bagaz wyszedl ostatni i zaraz potem pojawily sie zielone ludki ;-) ale ostatecznie obylo sie bez problemow :-) Edytowane 13 Marca 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 bron cie panie boze w walizce, ktora idzie do "paki" :wink: samolotu. rzucaja tymi bagazami jak pilkami!!! potlukli mnie moj posazek buddy z china town!! a poza tym walizki sa otwierane i przeszukiwane:/ :mur: mnie natomiast kazali caly sprzet elkektroniczny wlaczyc i udowodnic ze, kamera jest kamera, a nie np. rakieta z glowica nuklearna :lol: dobrze, ze mialem baterie w jednym miejscu a nie np w bagarzu, ktory poszedl pod poklad:/ bo bym tego nie odpalil :wink: . a co do laptopa to na przejsciu kaza Ci go wyjac z torby i osobna na przeswietlenie polozyc. i to wsio. z dwoma i wiecej jeszcze nie probowalem, ale wakjacje sie zblizaja, kto wie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...