Prescott Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Mam Prescotta HT 3.20 Ghz FSB 800 Mhz i MbM 5 pokazuje mi podczas normalnej pracy 43 - 45 stopni. Czy to normalne ? Czy taka temp jest szkodliwa dla procesora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 nie taka nie jest szkodliwa wiedxz nie masz sie co stresowac .. tym bardziej ze to jest 3,2 hmm.. tylko prescot czy nortwood ?? moze jeszcze podasz .. bo jak prescottt .. to masz spoko temp .. ale chyba bardziej mi to na nortwooda wyglada .. :) ale spoko nie masz sie co stresowac temp masz w normie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prescott Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 nie taka nie jest szkodliwa wiedxz nie masz sie co stresowac .. tym bardziej ze to jest 3,2 hmm.. tylko prescot czy nortwood ?? moze jeszcze podasz .. bo jak prescottt .. to masz spoko temp .. ale chyba bardziej mi to na nortwooda wyglada .. :) ale spoko nie masz sie co stresowac temp masz w normie :) 1324573[/snapback] Typ procesora Intel Pentium 4E, 3277 MHz (4 x 819) Nazwa kodowa Prescott Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 ee no to spoko masztemp .. nie musisz panikowac :) he he... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 przeciez jak byk w pierwszym pioscie pisalo ze to prescott =PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 a poza tym jego nick o czymś świadczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 a poza tym jego nick o czymś świadczy :D 1324674[/snapback] he he no tak nie zauwazylem . .w pierwszum posice .. e he soryy . .aa nick nie koniecznie musi swiadczyc .. :] ehh.. pomysl tros :lol: zke .. :] i nie rob OT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jewicz Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Nie no ja bym powiedział nawet te ta temperaturka jest wypas ja na normalnym ja na 3GHZ tez p4 presskot mam koło 48 :/ wiec jak masz 3.2 to wypassss:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...