Gość molimo Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 mam problem a mianowicie posiadam all to co w podpisie + creativa P5800 5.1. jak zainstaluje do płyty głównej sterowniki od dźwiękówki i wszystko poustawiam żeby działał na 5.1 to dupsko :( zawsze działają mi tylko 2 gśoniki + bas a pozostała trójka satelit milczy :( czy ktoś może spotkał się z takim problemem i może mi pomóc ? pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 mialem cos podobnego .. przy tych samych glosnikach .. znajdz nowsze stery do tej karty .. aa moze masz jakas na pci ?? to sproboj na niej i zobacz... moze pomyliles wtyczki przy podlaczniu do kompa kabli .. mi sie to zdazylo i wlasnie tylko jedna strona dzialala :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 wtyczek nie pomyliłem bo sprawdzam już kilkanaście razy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 hmm.. to pokompinuj ze sterami do sound .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clubaze Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jezeli sprawdzasz w winampie to musisz ustawic w pluginie zeby graly wszystkie satelity, inaczej graja tylko 2 przednie. Jezeli w sterownikach masz opcje testu uzyj jej do sprawdzenia poprawnego podlaczenia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 jak testuje to w dwóch jest normalny dźwięk a w pozostałych pisk :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...