Naimad Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Siemanko! nadzialem sie na plyte abit nf7s2g :mur: i ni choinki nie moge zmusic jej do pracy w dualu. pamiatki mam kingstona 2xKVR400X64C3A/512. Wieczne zwichy! Zastanawiam sie czy mozna by jej zapodac jakis bios merlina od (pelnej)NF7? Moze by to cos pomoglo,probowal juz ktos czegos takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie, nie możesz dać biosu od NF7. Masz lipną płytę i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 na siriusie napisali ze plyta jest dobra do owerklokingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 hm.. ;) dla starszego mojego kumpla też jest dobra do o/c, przestawił sobie fsb z 133 na 140 i jazda! ;) tak jak i zasilacz - "Rubikon 300W dobry, ATX'owy, z dodatkową wtyczką zasilania" :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naimad Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 na siriusie napisali ze plyta jest dobra do owerklokingu. 1324675[/snapback] overclockingu? chyba underclockingu z tego co widze po swojej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Siemanko! nadzialem sie na plyte abit nf7s2g :mur: i ni choinki nie moge zmusic jej do pracy w dualu. pamiatki mam kingstona 2xKVR400X64C3A/512. Wieczne zwichy! Zastanawiam sie czy mozna by jej zapodac jakis bios merlina od (pelnej)NF7? Moze by to cos pomoglo,probowal juz ktos czegos takiego? 1324575[/snapback] to sa dwie rozne odmnienne mobo wiec raczej sie nawet nie przekonasz czy dziala bo napewno mobo po czyms takim nie wstanie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...