kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dobra WAŻNE wszystkie wyniki i screeny na PW mi wysyłać FIDO skończył swo projekt. Nie wklejac do topica . Szkoda żę nie mieszka bliko mnie to bym mu flaszeczke postawił :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja nie pije, wiec zaraz bym Ci ja zwrocil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja nie pije, wiec zaraz bym Ci ja zwrocil :) 1616188[/snapback] on chcial napisac ze wypilby jednym duszkiem a potem by zwracał ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja nie pije, wiec zaraz bym Ci ja zwrocil :) 1616188[/snapback] Da się i to naprawić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Tak sie Tobie tylko wydaje :) Jakbys mnie znal to bys nie byl taki pewien :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Tak sie Tobie tylko wydaje :) Jakbys mnie znal to bys nie byl taki pewien :] 1616259[/snapback] Spokojnie tylko żartowałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ej chłopaki nie róbmy OT :wink: Bo nas % zjeżdżą B) BTW Mardok co z twoim wynikiem :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Spokojnie tylko żartowałem ;) 1616278[/snapback] wiesz .. on jest niereformowalny .. nie pije od 23 lat ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To znowu ja odnośnie obrazków. Nie wiem dlaczego zdecydowałeś się na format PNG skoro GIF jest całkiem niezły do takich rzeczy. Zresztą sam zobacz: Twój PNG - Rozmiar 87kB I 10 kolorowy GIF - Rozmiar 21kB. Różnicy praktycznie nie widać, a waga 4 razy mniejsza. Ktoś powie, że 88kB to też niedużo, ale dla modemowców to już różnica. Pozdro B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Cos musiales zbabrac przy tym PNG, nie powinien tyle zajmowac przy takim czyms :) Niektore screeny w 1152x864 w PNG zajmuja mniej.. Do tego ma cos kiepska jakosc.. to jest screen z Excela ? Np. to ma 83kB, a roznice stopnia skomplikowania widac chyba odrazu? :) Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez FiDO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Chłopaki nie panikujmy :rolleyes: już za niedługo dam liste w stylu FiDO :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 .... BTW Mardok co z twoim wynikiem :rolleyes: 1616382[/snapback] Coś ty taki niecierpliwy ;) Skończę czyszczenie WC to się zabiorem za dalsze kręcenie, po zabawie z lodem mam teraz delikatnie mówiąc lekki syf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Coś ty taki niecierpliwy ;) Skończę czyszczenie WC to się zabiorem za dalsze kręcenie, po zabawie z lodem mam teraz delikatnie mówiąc lekki syf. 1617145[/snapback] Raczej w gorącej wodzie :rolleyes: kąpany :wink: Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 chyba kąsany ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 No no Panowie wynik X2 wygląda ciekawie zresztą sami zobaczcie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 To było do przewidzenia bo w końcu co dwa jajka to nie jedno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 To było do przewidzenia bo w końcu co dwa jajka to nie jedno ;) 1629629[/snapback] Tak ale wydawało mi się że gical ze swoim procem wyjdzie lepiej niż Waldi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 To popatrz ilu ludzi na forum ma 3200+, 3500+, 3800+ i wyżej a jakie są na pierwszych miejscach w rankingu np. SPI (mowa tylko o A64). Tak więc nominał procka nie ma zazwyczaj za wiele do „powiedzenia” ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jeszcze powalcze B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jeszcze powalcze B) 1640564[/snapback] Tak myśle :lol2: I trzymam cieza słowo :wink: Mardok no i co bedzie z tym wynikiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Mardok no i co bedzie z tym wynikiem :wink:Jako adwokat pana Mardoka chcialbym oznajmic iz mój klient nie zyczy sobie poganiania i jego wynik ukaze sie w takim samym czasie jak Duke Nukem Forver (when its done) :rolleyes: Edytowane 9 Września 2005 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja mam pytanko.. jak mardok z takim dobrym zegarem na CPU i ramem na 270 ma taki slaby czas? :} Chaos masz jakas tajemnice co do tego Cine bo widze ze masz 50 sek O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja mam pytanko.. jak mardok z takim dobrym zegarem na CPU i ramem na 270 ma taki slaby czas? :} Chaos masz jakas tajemnice co do tego Cine bo widze ze masz 50 sek O_o 1640678[/snapback] no po prostu uzywam wersji 64bitowej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jako adwokat pana Mardoka chcialbym oznajmic iz mój klient nie zyczy sobie poganiania i jego wynik ukaze sie w takim samym czasie jak Duke Nukem Forver (when its done) 1640661[/snapback] Tak jest Generale Chaos :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 @Saimek: Mój czas był w Cinema 32bit. @kamilo23: Chaos wszystko chyba wyjaśnił ;) A tak na serrio teraz nie mam jak nawet zabrać się za kręcenie procka z 3GHz i UP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 no po prostu uzywam wersji 64bitowej ;] 1640681[/snapback] to może prowadzący ranking napisałby o tym coś ... bo to tak jakby cichaczem w super PI zezwolić na ssE modded version ... a tak cały ranking tylko podrzeć ido pieca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 to może prowadzący ranking napisałby o tym coś ... bo to tak jakby cichaczem w super PI zezwolić na ssE modded version ... a tak cały ranking tylko podrzeć ido pieca 1642571[/snapback] Nie rozumiem w czym problem :blink: chyba oczywistym jest że te osoby które mają AMd 64 używają cinebencha 64 bit :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 to może prowadzący ranking napisałby o tym coś ... bo to tak jakby cichaczem w super PI zezwolić na ssE modded version ... a tak cały ranking tylko podrzeć ido pieca 1642571[/snapback] ja bym ino proponowal zaznaczac czy wynik na 64bit czy na 32... bo ja na x86 mam chyba 69-70sek a na x64 50 wiec roznica jest spora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Nie rozumiem w czym problem :blink: chyba oczywistym jest że te osoby które mają AMd 64 używają cinebencha 64 bit :wink: 1642586[/snapback] jest tak oczywiste że większość posiadaczy A64 przepuściła bencha 32bitowego ... sami kretyni chyba nie ? (w tym ja :D) Edytowane 11 Września 2005 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 jest tak oczywiste że większość posiadaczy A64 przepuściła bencha 32bitowego ... sami kretyni chyba nie ? (w tym ja :D) 1642760[/snapback] wiesz Yoto .. nie mozna zabronic uzywac 64bit .. to tak jakby zabronic HT ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...