Drejfus Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) No Ładnie... Gratuluje wyniku i tej 00.1s. Nie wypada nie podniesc rekawicy :P Ale z tym poczekam na WC... Edytowane 5 Marca 2006 przez Drejfus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 @Drejfus: Okno otwieramy a VCore w górę dajemy i jedziemy w okolice 2,9GHz, w końcu trzeba zimę wykorzystać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Następny wynik z kosztującego 500 zł Intela D805 ;) Bardzo delkatnie podkręcony z 2660 na 3400MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Back to bussines :) Narazie wersja x32, wiec nie dodaje tego do rankingu Wielce obiecujace jest TO Mysle ze jeszcze pare htt da sie go pogonic :P pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 to troche pozamiatasz :| 33sek na x32. niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 to troche pozamiatasz :| 33sek na x32. niezle. no ... 33,9s czyli jakby 34s :-P oczywiśce ładniusi wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 no ... 33,9s czyli jakby 34s :-P oczywiśce ładniusi wynik poka co Twoj procek pokaze w Cine :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) ee tam moj jest ladniejszy ;) tylko powiedzcie mi czemu w jednym miejscu jest napisane ze mam 31 sekunda w drugim 32? Edytowane 14 Marca 2006 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 1,888v :huh: na DC? :-| rozumiem, że FC, ale czy nie boisz się o niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Widze ze czas zmieniac procka :P bo konkurencja nie spi... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 1,888v :huh: na DC? :-| rozumiem, że FC, ale czy nie boisz się o niego? bo to byl maksymalny gniot dlatego takie V, po tym wyniku poszla mi mobo :( tak fc bylo wtedy zalozone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ryba, niezle...Ale moje AC tyle wyciska z procka co twoje FC :P Mam przynajmniej zamiar tyle pokazac :) A pozniej machne x64 :P Nooo, a potem zmolestuje ravena o moje FC :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ryba, niezle...Ale moje AC tyle wyciska z procka co twoje FC :P Mam przynajmniej zamiar tyle pokazac :) A pozniej machne x64 :P Nooo, a potem zmolestuje ravena o moje FC :P no ale kto ma lepszego procka ja czy ty ? ten proc ladzial na 2500 1.5V ale tylko jedno jadro drugie wywalalo bledy nawet na 1.65 :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Panowie jak wersje 9.5 zmusić do wpisywania wyniku w konsoli ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Chyba się nie da. Podałem ci linka do 2003 64bit w temacie o Intel 920. tutaj link jeszcze raz: http://www.maxon.net/jp/jppage/download/benchmarks.html. Sciągnij to i nie kombinuj z 9.5, bo 9.5 nie uznajemy. Edytowane 23 Marca 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Dzięki :) i sorki, widziałem linka w temacie o 920 ale wczesniej sciagłem 9.5 i myślałem ze jest OK edit: Drżyjcie X2 .... :lol: Edytowane 24 Marca 2006 przez Hipo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) No to do podium ci trochę brakuje. A my (X2 i Opterony) mamy jeszcze w odwodzie Zulusmana z prockiem 2950 MHz :-P Ale wynik świetny. Gratulacje! Edytowane 24 Marca 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dzięki :) Ja tam sie nie chce chwalić ale to jeszcze nie ostatnie słowo, Zulu raczej jest niezagrozony przezemnie ale myśle ze do pierwszej trójki sie wbije bo to jest dopiero AC i mnie temp ograniczaja, ale zbieram ciezka artylerie już ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Hipopotamku nie tylko TY zbierasz hevy armour ;] moja wynika jest na 32 bit i na "gownianym" AC. moze do konca aprila bedzie jakis kibel i powalcze troche. normalnie moja blogoslawiona reka netchnela Twoje 920 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 I sie 920 wypieło na starcie na sys 32bit :lol: najlepsze ze wczoraj spróbowałem i normalnie instalka poszla bez niczego ;) Jednak 805 jest znacznie słabszy, robiłem porównianie do Twoich zegarów z rankingu to coś 5s lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 u mnie WC juz prawie prawie... I tez powalcze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Nowa dostawa wyniczków ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Gratuluję podium! 70 MHz dało ci 0,7s. Chyba musisz dodać jeszcze jakieś 200 MHz żeby się przesunąć w góre? Zamelduj jek będziesz miał 4600 MHz :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Gratuluję podium! 70 MHz dało ci 0,7s. Chyba musisz dodać jeszcze jakieś 200 MHz żeby się przesunąć w góre? Zamelduj jek będziesz miał 4600 MHz :lol2: Dzięki :) Myśle ze te 200MHz jest jeszcze do skrobnięcia tylko ze musze jeszcze opanować dokładniej zabawe z P4 i zmontowac kibel, jednak chwile to jeszcze potrwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 @Drejfus ktos ci się dobiera do ogona :wink: No chłopaki powalczcie troche :rolleyes: , szkoda że w rankingu nie ma FX bo by chyba wszystkich zdeklasował B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 FX60 moze i tak a FX57 zostalby daleko z tylu. choc zamiast FX'ow sa dobrze wykrecone X2 i opterony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Panowie... Dopieszczam swoje WC :P no i na 2800 to mam Full stable... wiec do 2850 powinienem dobic... i zlamie 970p :P powoli wroce na szczyt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Panowie... Dopieszczam swoje WC :P no i na 2800 to mam Full stable... wiec do 2850 powinienem dobic... i zlamie 970p :P powoli wroce na szczyt :)ja bym sie nie cieszyl na twoim miejscu :) hipo ma 29,1 przy 4444MHz na ac......wiec pomysl co z wami zrobi na wodzie z lodem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Narazie niech bedzie tak na szybkiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 na pasku na dole 26 a po lewej rowne 27 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...