DEVILEK Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jakby puscic FX na DI to go cb zlapie i skonczysz zabawe na starcie :DA ja twierdze inaczej, ze na DI by FX cos pokazal ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tia ryba jest tego zaprzeczeniem :D A ja twierdze inaczej, ze na DI by FX cos pokazal ciekawego. dozobaczenia wieczorem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A ja twierdze inaczej, ze na DI by FX cos pokazal ciekawego. ja tyz tak twierdze :razz: dozobaczenia wieczorem :) mi tam chodzilo o efiksa Sulaco, a nie Twojego, ale jak zamierzasz pokazac wynik, to dawaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 spox, ale only 1 core i 32 bit os, nic innego nie mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A ja twierdze inaczej, ze na DI by FX cos pokazal ciekawego.zgodze sie pokaze CB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 zgodze sie pokaze CB :D Sorki ale [ciach!]lki opowiadasz, to ze procki AMD maja CB to nie znaczy ze kazdy. Tak jak Mardok pisal : wysoki mnoznik i niskie HTT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 zyjemy w polsce dobrego proca tu nie kupisz to ze lab dostal fajnie krecacego sie fx'a nie znaczy, ze kazdy bedzie tak latal tak czy owak jesli wampir poleci na moded mobo + DI to pozamiata x2 i fx'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 @demek to jeszcze powiedz gdzie w pieknym miescie opolu dostac DI bo raczej to jest nie wykonalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 w miescie rozmiarow opola napewno jest siedziba z gazami technicznymi do kedziezyna macie daleko? bo tam maja taniutko tyle, ze nie wiem ile to od was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) @demek to jeszcze powiedz gdzie w pieknym miescie opolu dostac DI bo raczej to jest nie wykonalne Z Wrocka do was też nie daleko a tutaj nie będzie z czymś takim problemu :P :] Edytowane 31 Maja 2006 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 w miescie rozmiarow opola napewno jest siedziba z gazami technicznymi do kedziezyna macie daleko? bo tam maja taniutko tyle, ze nie wiem ile to od was a widzisz nie pomyslalem o kedzierzynie w sumie to jest ok. 40km trzeba bedzie sie przejechac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No a gdzie się podział ryba :blurp: bo to już wieczór i szarówka się robi :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No a gdzie się podział ryba :blurp: bo to już wieczór i szarówka się robi :twisted2: tam gadasz, imo to pozne popoludnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) @demek to jeszcze powiedz gdzie w pieknym miescie opolu dostac DI bo raczej to jest nie wykonalne K-K jest nie daleko i zakłady Azotowe tam są ;) zgodze sie pokaze CB :D Czepiłeś się CB, fakt AMD ma CB ale do cholery jasnej oznacza to spadek max HTT a to nie SPI i ram może być na 200MHz 4-5-19-80 30T bez różnicy jak dasz np.: 17x200. *timingi to ironia Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 @Mardok ja wiem, ja wiem ja sie tylko mocno czepiam aby zmobilizowac niektorych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) ... zależy z jakiej serii jest FX i jak zaawansowany ma CB. Niektóre sztuki miały już go na -15C :/ DI jest dobrym pomysłem dla FX, w końcu rekord FX60 zrobiony jest na suchym ludzie... :lol: Możliwe, że proc Sulaco byłby w stanie po pewnych manewrach zrobić porządny wyniczek :wink: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 niech pokaze jakiekolwiek wyniki w cinebenchu! bo narazie to tylko gadanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 niech pokaze jakiekolwiek wyniki w cinebenchu! bo narazie to tylko gadanie tam cine, ciekawe jak ze spi! imo powinien wskoczyc na 2 miejsce ;) przynajmniej.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 tam cine, ciekawe jak ze spi! imo powinien wskoczyc na 2 miejsce ;) przynajmniej.............. Z FX60 ? Ciężko będzie, oj ciężko… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Z FX60 ? Ciężko będzie, oj ciężko… kurcze tyle tych fxów mamy na forum ze myslaem ze chodzi o rybnego fx57 ;) gdzie nie spojrzec to gadamy o fxach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 tam cine, ciekawe jak ze spi! imo powinien wskoczyc na 2 miejsce ;) przynajmniej.............. :blink: IMHO Cinebench też jest bardzo interesującym testem :P Stąd ten topić oraz ciekawość Genghisa i wielu innych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 kurcze tyle tych fxów mamy na forum ze myslaem ze chodzi o rybnego fx57 ;) gdzie nie spojrzec to gadamy o fxach. Dla ułatwienia tu o FX60 a w temacie SPI o FX57 :P I racja ostatni pełno tego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 :blink: IMHO Cinebench też jest bardzo interesującym testem :P Stąd ten topić oraz ciekawość Genghisa i wielu innych :P Tak tak bo się 1 pozycje straci :mrgreen: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tak tak bo się 1 pozycje straci :mrgreen: :wink:A to będzie mobilizacja aby znów tam wskoczyć, lepiej się ścigać z kimś niż z samym sobą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Hmmm narazie tyle. Wsio 32 bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) straszna bieda ten fx :lol: 805 @ 4g ma taka sama wydajnosc :P pokaz jakies 2.8g przynajmniej i 3g jak to sie skaluje Edytowane 3 Czerwca 2006 przez genghiskhan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Pokaż Devilku jakiś wyniczek na 64bit i jak sie skaluje wraz z OC, to było by ciekawe porównanie. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 straszna bieda ten fx :lol: 805 @ 4g ma taka sama wydajnosc :P pokaz jakies 2.8g przynajmniej i 3g jak to sie skaluje hmmm... fx? pomijajac fakt ze to tylko 2,5 ghz to nie zapomnij ze winda 32 bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 straszna bieda ten fx :lol: 805 @ 4g ma taka sama wydajnosc :P pokaz jakies 2.8g przynajmniej i 3g jak to sie skaluje Chłopcze odróżniasz X2 do FX-a jeszcze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 straszna bieda ten fx :lol: 805 @ 4g ma taka sama wydajnosc :P pokaz jakies 2.8g przynajmniej i 3g jak to sie skaluje FX :blink: 3GHz na a/c :unsure: Takie 2.5GHz na OS 64bit i Cine 64bit w zupelnosci styka aby pozamiatac 805. Wiem, ze to inny przedzial cenowy, no ale skoro sa porownujesz :wink: Wydajnosc to ma znacznie wieksza, jestem pozytywnie zaskoczony. Pokaż Devilku jakiś wyniczek na 64bit i jak sie skaluje wraz z OC, to było by ciekawe porównanie.Nie mam OS 64bit. Odejmij sobie pare sekund i wyjdzie wynik :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...