kamilo23 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Wyniki dodaje i porządkuje ale nie aktualizuje narazie więc prosze o wyrozumiałość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Wyniki dodaje i porządkuje ale nie aktualizuje narazie więc prosze o wyrozumiałość :DTydzień temu wysłałem na PW zgłoszenie do rankingu;wynik jest też w tym wątku,czyżbyś zapadł w sen zimowy ?( :lol2: ) Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Tydzień temu wysłałem na PW zgłoszenie do rankingu;wynik jest też w tym wątku,czyżbyś zapadł w sen zimowy ?( :lol2: ) Narazie tak jak napisałme wyniki akualizuje czyli dodaje na liste tam twój wynik jest :wink: . Tylko nie wklejam na forum bo wszystko jest tak po jelonkowane ze nic byś się narazie nie wyznał. :wink: Takze proszę o opanowanie nerwów :D Nie zaspałem B) EDITED Kategorie AMD uporządkowałem i dodałem , jutro tak samo zrobie z AMD k8 BTW @Ricci w kategori ogólnej masz 8 miejsce a w AMD K8 7 miejsce Edytowane 31 Stycznia 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) UWAGA Macie 1 TYDZIEŃ na podanie mi wszystkich danych których wam brakuje. Dane mi potrzebne są wyszczególnione w TOPICU z wynikami !!!!!!!!!!! Jeżeli , ktoś nie da mi tego do 8 LUTEGO , automtycznie wynik usune z powodu braku wszystkich danych. Skonsultowałem to z FiDO i on jest tego samego zdania co ja. Więc to nie tylko mój nakaz !!!!!! Więc czekam !!!!! :wink: Edytowane 31 Stycznia 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 E.. to nie wojsko.. to nie rozkaz.. po prostu jak nie uzupelnicie danych to nie zostaniecie przeniesieni i tyle.. nic wielkiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 E.. to nie wojsko.. to nie rozkaz.. po prostu jak nie uzupelnicie danych to nie zostaniecie przeniesieni i tyle.. nic wielkiego :) Wiesz dysyplina musi być. Jak nie krzyknisz to cie ..... :lol2: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) CZAS MINĄ Żeby nikt się teraz nie burzył :blink: , że jego wyniku nie będzie w rankingu <_< Edytowane 11 Lutego 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Aktualki jakos nie widac... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) CZAS MINĄ Żeby nikt się teraz nie burzył :blink: , że jego wyniku nie będzie w rankingu <_< miną? ale taka przeciwczogłgową czy przeciwpiechotną :lol: ;) btw, co z tym rankingiem? Edytowane 26 Lutego 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam czy ten czas 1minuta to to ten właściwy bo innego mi nie wyświetla >>KLIK<< czy może trzeba coś w opcjach pozmieniac zeby mi pokazywało czas w tej małej zakładce w lewym dolnym rogu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Moim zdaniem jest dobrze, tylko zmien to na PNG albo JPG chociaz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 miną? ale taka przeciwczogłgową czy przeciwpiechotną :lol: ;) btw, co z tym rankingiem? Jaja sobie robisz :angry: jak wszycy mnie olali i maja szeroko w ..... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 W takim razie rozwiazanie jest proste.. ranking pojdzie od nowa bez przenoszenia wynikow skoro nikomu na tym nie zalezy ;] Dla mnie to bardzo dobra informacja, pare godzin zaoszczedze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 W takim razie rozwiazanie jest proste.. ranking pojdzie od nowa bez przenoszenia wynikow skoro nikomu na tym nie zalezy ;] Dla mnie to bardzo dobra informacja, pare godzin zaoszczedze ;] FiDO miła niespodzinaka :D Zerknij na wyniki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 O jak czysto sie zrobilo ;) Tylko czemu moj wynik polecial :P Ale kij mu w oko.. i tak musze w koncu zainstalowac Win x64 i zrobic jakis normalny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 O jak czysto sie zrobilo ;) Tylko czemu moj wynik polecial :P Ale kij mu w oko.. i tak musze w koncu zainstalowac Win x64 i zrobic jakis normalny ;] Nie było linku i brakowało kilku danych :wink: Ale chyba sie nie gniewasz :oops: . Usuwałem te wyniki gdzie brakowało danych i linku do obrazka. Dobrze by było jakby ci co teraz są podali te nazwy płyt. ALe już nie mam siły prosić :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 No i dobrze jest :) Tylko moglo by podejsc jescze kilka slabszych wynikow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Wow jestem pierwszy, a zarazem ostatni w mojej kategorii :)... TAk apropo to MOj wynik robiony na Abicie NF7 v2.0 :) oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Witam czy ten czas 1minuta to to ten właściwy bo innego mi nie wyświetla >>KLIK<< czy może trzeba coś w opcjach pozmieniac zeby mi pokazywało czas w tej małej zakładce w lewym dolnym rogu ?? Masz wersję 9.5 (64bit). Używaj wersji 2003 (64 bit) to będziesz miał taki układ jak wszyscy - w lewym dolnym rogu. Edytowane 27 Lutego 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Masz wersję 9.5 (64bit). Używaj wersji 2003 (64 bit) to będziesz miał taki układ jak wszyscy - w lewym dolnym rogu.oki dzieki tez tak myslałem mam juz wersje 2003 i dziwne zmiany dostałem, gratis 50 punktów dla proca a czas pogorszył sie o 1 sekunde screen Edytowane 28 Lutego 2006 przez biegi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) No i mi sie wreszcie udalo :P Pobilem Atomel'a i zajolem 1 miejsce w rankingu... Ale jeszcze postaram sie wysrobowac wynik ;) Pozdrawiam. Edytowane 28 Lutego 2006 przez Drejfus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Jeszcze raz gratulacje. Napięcie na procku masz niskie, myślę że jeszcze 50Mhz dasz radę podciągnąć i uciąć jakieś 0,5 sekundy. Optymalizacja systemu to może jeszcze 1 sek? Wynik poniżej 26 sek jest w zasigu. Postaraj się zanim przyjdzie nasz kolega !STONKA! z Niemiec z prockiem X2 wykręconym na 3200MHz :lol2: Edytowane 28 Lutego 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jeszcze raz gratulacje. Napięcie na procku masz niskie, myślę że jeszcze 50Mhz dasz radę podciągnąć i uciąć jakieś 0,5 sekundy. Optymalizacja systemu to może jeszcze 1 sek? Wynik poniżej 26 sek jest w zasigu. Postaraj się zanim przyjdzie nasz kolega !STONKA! z Niemiec z prockiem X2 wykręconym na 3200MHz :lol2: Prędzej z Opkiem lub FX-60 niż z X2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) O w dupen z kad on go wyciagnal?? przesiadam sie na WC wiec tez troche mi to da ale cudow juz nie zdzialam... a z tym 1.4v to musi byc jakis blad odczytu bo napewno tam ma jakies 1.525v Edytowane 28 Lutego 2006 przez Drejfus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jak byś miał tyle CPU co on to też byś sobie jakiego wybrał ;) No ale starczy już w końcu to nie temat o Stonkach ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 tu moj wyniczek: szyna mocno ogranicza wydajnosc, memek tez wyzej nei pociagne, bo dzielniki mi sie skonczyly :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Niezły wynik na tym 805. Czekamy na 64bit. Będzie pewnie mniej niż 35sec. Tyle ma genghiskhan więc możesz być pierwszy w kategorii Intel. Edytowane 4 Marca 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 i miałbym wiecej gdyby nie to posrane mobo i thermal throttling:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 to wylacz thermal throtling :P zaluje, ze nie potestowalem tego D920 co go Hipo ode mnie kupil, to juz bym troche pozamiatal w rankingu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Muszę trochę zmobilizować Drejfusa. Wracam na szczyt 27,2 s. Edytowane 5 Marca 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...