DEVILEK Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Huh, ciezko sie z tym czyms dogadac, ale cos tam sie udalo. Krecenie dual core to pestka przy quad core. Win 32 bit, bez optymalizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Przy tych taktach nie powinieneś się w ogóle pokazywać z >10sekund. Jaką temp pod stresem? Chłodzenie się trzyma przy Quad core? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Przy tych taktach nie powinieneś się w ogóle pokazywać z >10sekund. Jaką temp pod stresem? Chłodzenie się trzyma przy Quad core? Chłodzenie to się trzyma, ale blatu :D:D - 20' widzieliśmy z Devilkiem w biosie wczoraj. Dziś dogrywka na targach, postaramy się poprawić :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 ? 17,3 - Ricci [Asus P5W DH Deluxe] - Intel E6600 2400@3960MHz (9x440) RAM 2x512 (DDR2 440MHz) 4-4-4-8 | SCREEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Wszystkie nowe zgłoszenia dodam do listy w weekend bo na razie jestem bez kompa. :-| Prosze o wyrozumiałosć. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Pierwsze przymiarki: 11,7s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Aktualizowałem :0 Do DEVILKA nie wiele ci brakuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Trochę lepszy wynik 11,0s Pomału zbliżam się do granicy wydolności mego chłodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Pojawiła się nowa wersja Cinebench oznaczona jako R10. Link Muszę przyznać, że ostro kopie tyłek dwóm jajeczkom. Na standardowo taktowanym E6400 rendering zajmuje 3 minuty i 28 sekund, gdzie wersja 9 robi to w 37 sekund. Dostajemy też nowy, ładny obrazek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Aktualizowałem :0 Do DEVILKA nie wiele ci brakuje :P Nie pros abym zapial Q6600 pod kaskade :D A Cine ver 10 to jakis :lol2: To sie nadaje ino do Quad Core x 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Nie pros abym zapial Q6600 pod kaskade :D Przecież nie musze prosić bo wiem że to zrobisz :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Pojawiła się nowa wersja Cinebench oznaczona jako R10. Link Muszę przyznać, że ostro kopie tyłek dwóm jajeczkom. Na standardowo taktowanym E6400 rendering zajmuje 3 minuty i 28 sekund, gdzie wersja 9 robi to w 37 sekund. Dostajemy też nowy, ładny obrazek ;) [ciach] przy 3.2ghz leci 2:25 ... na moim normalym sysie ;] 32bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) 3,3 GHz mam 1:15 w 32 bit, oraz 1:06 w 64 bit co daje 12% szybciej. Mało. Z minut na sekundy w R10 przechodzę przy zegarze 3,60 GHz 59 s Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Devilek dawaj pod kaskade bo atomel ci się dobiera do podium :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) 54s Edytowane 1 Września 2007 przez Sulaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Devilek dawaj pod kaskade bo atomel ci się dobiera do podium :mrgreen:Wsadzilem Quada pod kaskade i PWM na mobo sie spalilo, wiec wyniku nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Szkoda :sad: no ale chyba nie popuścisz :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 No i stało się atomel ponownie na 1 pozycji Gratsy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 No i stało się atomel ponownie na 1 pozycji Gratsy :) Gratuluje B-) I do zobaczenia w tym temacie wkrotce :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 I do zobaczenia w tym temacie wkrotce :rolleyes: A nie mówiłem ze cię nie będę musiał długo prosić :blurp: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Na jeden bench nie bede instalowac specjalnie 64 bit, aczkolwiek kto wie :rolleyes: Devilek - 10s Wsio na screenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Haha Zaraz zrobię update :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Gratulacje! Niestety nie mam kaskady więc poczekam do grudnia na ujemne tempy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Gratulacje! Niestety nie mam kaskady więc poczekam do grudnia na ujemne tempy :lol2: ;) Jak wymysle jakim cudem na tym dziwaku od MSI zainstalowac system to sie pokusze o XP 64 bit. Jak narazie to bootowanie z CD istnieje jedynie w biosie jako opcja. :lol2: Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 ;) Jak wymysle jakim cudem na tym dziwaku od MSI zainstalowac system to sie pokusze o XP 64 bit. Jak narazie to bootowanie z CD istnieje jedynie w biosie jako opcja. :lol2: Dzieki. MSI P35 Neo2 FIR/FR? Bo na niej też miałem takiego buga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 MSI P35 Neo2 FIR/FR? Bo na niej też miałem takiego buga. Tak, zmienilem bios i dalej to samo :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Tak, zmienilem bios i dalej to samo :rolleyes:Miałem identyczną sytuacje. Bios 1.1 > 1.4 i dalej to samo. Miałem napęd + dysk na ATA (tylko jeden kanał jest) i to nie banglało z 2 napędami. W końcu odpiąłem dysk i podłaczyłem najnowszy jaki miałem DVD+RW i w końcu zaskoczyło, choć nie wiem czy działa dalej z dyskiem. Niebawem sprawdzę. BTW: jak Ci prowadzi memki to mobo i jak się podoba min TRAS 9 w biosie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Miałem identyczną sytuacje. Bios 1.1 > 1.4 i dalej to samo. Miałem napęd + dysk na ATA (tylko jeden kanał jest) i to nie banglało z 2 napędami. W końcu odpiąłem dysk i podłaczyłem najnowszy jaki miałem DVD+RW i w końcu zaskoczyło, choć nie wiem czy działa dalej z dyskiem. Niebawem sprawdzę. BTW: jak Ci prowadzi memki to mobo i jak się podoba min TRAS 9 w biosie? :D Memki nawet fajnie na 2.5-2.6V Timy w biosie mnie interesuja, ustawiam 4-4-4-9-30-10-10-10-10 potem i tak jade memsetem z systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Cinebench 2003 32bit i R10 64bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 I do zobaczenia w tym temacie wkrotce :rolleyes: Długo nie pobyłeś na pierwszym miejscu :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...