TomekB Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Mam nadzieje, ze ktos mnie umiesci w tym rankingu Się umieści jeśli sprawisz, aby można było twój obrazek obejrzeć :wink: A jesli chodzi o obrazki to dużo nie zajmują i chyba nikt nie narzeka co ?? Edytowane 6 Lipca 2005 przez TomekB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Moim skromnym zdaniem obrazki są OK i już się do nich przyzwyczaiłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Screen mile widziany :) 1507810[/snapback] Dal mnie :)... wiesz juz z przyzwyczajenia wszystkie testy popieram screenami :). Edit: NO wiesz... dlatego wszystkie testy popieram screenami... zreszta w 99% przypadkow na gole oko widac czy wynik jest prawdopodobny czy nie... :] ale screen moglby byc... chociazby do porownania (jesli ktos inny robi na podobnej konfiguracji)... czy mu cos nie muli itp :] 1508462[/snapback] NIby tak, ale dochodzi do tego że ktoś cos pisze, a wszyscy naskakują że ściamnia i żeby dał screena, jak dla mnie to juz paranoja 1508609[/snapback] Zgadzam sie, że lepiej poprzec, ale wtedy nie miałem czasyu i sory ze tak długo. juz nie mam tamtego kompa (w całosci) wiec screna nie zrobie, ale mam z innym wynikiem ;) bitmapa: http://www.gim2.sopot.pl/kshonek/kshonek.bmp jpeg: http://www.gim2.sopot.pl/kshonek/kshonek.jpg pzdr *EDIT* Na tym co mam teraz jak widac 70,8 wiec tez mozecie dozucic - link w sigu, ale postaram sie wykrecic jak bede miał lepsze ramy, bo ten kingston to jeszcze z tamtego kompa. Ma ktoś moze ochote na tamtego proca (northwood 2400 - ktreci sie na 3200 przy stock Vcore - proime przez ponad 8 godszin i zatrzymałem bo wiecej nie potrzeba), płyta asusa p4c800 delux tez moge z nim oddac ;) *EDIT* zeby tylko pasadzen nie było to ten wynik ze screena jest lepszy niz ten co podałem wczesniej ;) wąłsnie dosyałem nowe ramki wiec pokrece i zobacze co sie da zrovic z tym amd 64 i 70,8 sek ;) Edytowane 6 Lipca 2005 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Po co dajesz link do BMP :wink: , jpg jest mało wiarygodny?? :lol: :lol: Na Twoim miejscu bał bym się o % ( bana ), bo piszesz o swoim p4 już w drugim temacie :mur: BTW. w cinebenchu dobre memki niewiele dają :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Masz racje z tymi % i z memkami tez ;) ale zawsze coś, bo chce zejść ponizej tego wyniku z p4 ;) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) TomekB moje fsb to 222 (222,5)a nie 225:) popraw;) pozdro! tak teraz jest ok :) ale jeszcze sie pobawie i sprubuje ponizej 80 zejsc:) Edytowane 6 Lipca 2005 przez Pixelik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) @Pixelik: Twój wynik jest dobrze zapisany, a ostatnia edycja 3 lipca............... Na razie osiągnąłem 68,1 s przy 2,85, ale screena nie robie bo szkoda czasu ;] moze dzisiaj pojawi sie lapeszy wynik ;) pzdr Edytowane 6 Lipca 2005 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 @Pixelik: Twój wynik jest dobrze zapisany, a ostatnia edycja 3 lipca............... 1533356[/snapback] Pixelik miał rację z błędem, a posta nie muszę edytować, aby edytować ranking. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) A no faktycznie ;] moj bład za co przepraszam ;] ale dlaczego tak przy okazji nie dałes tam mojego wyniku :D pzdr *EDIT* Zamniesc moj wynik na: - amd64 Venice 3000+@ 2835 67,7 s (link w sigu) - p4 northwood 2400 @ 3200 70,4 (link wyzej) mam nadzieje ze nie ma czegos takiego ze jedna osoba nie moze miec wiecej niz jednego kompa :> pzdr4all Edytowane 6 Lipca 2005 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Bo nie aktualizuje rankingu jak tylko pojawi się jakiś wynik (chyba, że akurat nie mam co robić), tylko staram się to raobić pod koniec dnia, zanim pójdę do wyrka. Nie martw się wkrótce dodam twój wynik. PS. Ostatnio niektórzy czekali miesiąc (byłem trochę zajęty), ale się w koncu doczekali :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ja tez czekałem z wynikiem z pentka ;] ale sie nie doczekałem, bo (pewnie) nie było screena ;] teraz jest screen i to z lepszym wynikeiem niz wtedy, i cierpliwie czekam. Jutro odpale tego pentka z jkas kartoszką i zobacze co jeszcze da się zrobić ;) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Widzę że ranking ponownie się rozkręcił no cóż jak pogoda jutro będzie „odpowiednia” to i ja się postaram coś urwać z wyniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 No własnie bo dzisiaj (przynajmniej u mnie) jest trsagicznie. Mam upał w domku i sam zdycham, a co dopiero moj proc :D pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 nowy wynik;) 78,8 http://www.republika.pl/pixel_i/images/cine1.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ale nie poprawiajcie swoich rekordów kilka razy dziennie o 0.02s :wink: Zróbcie to raz a porządnie B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Się umieści jeśli sprawisz, aby można było twój obrazek obejrzeć :wink: Ups, literowka w linku, teraz powinno byc oki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 spoko ja juz sie skonczylem bawic:) chyba ze kiedys sie zmieni konfig to sie pobawie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Mi komp nie pozwala na wiecej ale jak go zmusze...... :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 no to go musiłem..... link beda w sigu jak mi sie uda podłaczyc do serwera, bo co chwile mnie wywala :/ Strasznie duzo miejsc dzieki temu podskoczyłem :D az zadnego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Hej! Zaraz zapodam cinebencha w w2k3 corporate 64BIT na A64 3000 Winch@2.71 GHz EDIT: zapomnialem dopisac : CINEBENCH 64-Bit Preview ;) Edytowane 9 Lipca 2005 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 ile to jest zaraz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) własnie, zaraz....... zaraz to wielka bakteria (zarazek) :P pzdr Edytowane 9 Lipca 2005 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Przestalo mi dzialac forum...nie wiem dlaczego... Pozniej mialem wyjazd w polske...nic nie poradze. 52 sekundy !! :D pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Hmm, chyba trzeba założyć osobną kategorię dla procków 64 bitowych, w cinebenchu 64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja wiem i tak są kategorie Intel/AMD to dorzucać jeszcze 32/64bit to już będzie lekkie zamieszanie. Osobiście póki co traktuję wyniki na 64bit systemie jako ciekawostkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) moja ciekawostka ;) 48.7s Edytowane 11 Lipca 2005 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 To bardzo szybka ta twoja ciekawostka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Widać jakiego kopa potrafi dać 64 bitowy system. Teraz czekamy na inne progsy, które beda potrafiły wykrzesać ostatnie iskry z 64 bitów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Czuy mozna za darmo sciagnac win 64? jak ktos by mi wysłał linka na pw to bym sie ucieszył ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Widać jakiego kopa potrafi dać 64 bitowy system. Teraz czekamy na inne progsy, które beda potrafiły wykrzesać ostatnie iskry z 64 bitów. 1542455[/snapback] ScienceMark 2.0 porównanie - 2 testy w x64 jeszcze nie działają dobrze (trzeci i ostatni) - mają to poprawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...