indywidualista Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) to jest wał !! :) sprawdziłem. oczywiście nie na sobie ;) sprawdzcie sobie konta na allego http://www.allegro.pl/show_user.php?search=phones4u i http://allegro.pl/show_user.php?search=kynek2000. zostały zawieszone. a pozatym komentarz: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niedostałem telefonu za który zapłaciłem koles zerwał kontakt w momecie wpłacenia pieniedzy i w dodatku ma wyłaczony telefon!!!!!! to mówi samo za siebie.. :mur: update: z tej stronki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45042721 zaczerpnięta została fotka nokii 7650... no coment update2: http://www.tele-kom.gsm.pl/ :mur: Edytowane 13 Marca 2005 przez indywidualista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) jak widac wadim ma zawsze racje hehe, nie wierzcie w super okazje bo to jest POLSKA i tutaj kazdy mysli o tym jak najwiecej zarobic a nie jak ludziom taniej sprzedać, każdy chce kupić za grosze a sprzedać za tysiące, no taka jest prawda wiem na własnym przykladzie :) ale dla mnie priorytetem jest to zeby klijet dostał swój towar i nie narzekał, bardzo czesto handluje sprzetem i juz poł mojego miasteczka mnie odiwedza czy nie mam czegoś taniego :P oczywicie kumple i dziewczyny maja wszystko za tyle co ja kupuje ewentualnie koszt transportu a obcym troszke trzeba naliczać :P Edytowane 13 Marca 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 W biznesie rządzi tylko jeden cytat : " taniej kupie, drożej sprzedam". I ta "firma" coś mi sie od początku wydawała podejrzana bo ceny są naprawde bardzo atrakcyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Nie da sie otworzyc paczki, ani przy listonoszu ani na poczcie. Ostatnio do ciotki przyszla paczka za pobraniem 150pln nie wiadomo od kogo (?!) i chciala zobaczyc co w ogole jest w srodku. Kierowniczka powiedziala, ze albo placi i bierze paczke, albo nie, lecz otworzyc NIE MOZE. I tyle. Tak samo z listonoszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Dziwne, u mnie na poczcie (Grudziądz) jest na okienku naklejona karteczka na której jest napisane że jest możliwość komisyjnego otwarcia paczki. Zresztą, w kwitku który podpisuje jest napisane że "otrzymałem paczke ze zgodną zawartościa" czy cos takiego, a jak nie otworze to skad mam wiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Bardzo ciekawy temat. Moim zdaniem to zwykli oszusci: 1. Ich strona nie wyglada zbytnio profesjonalnie 2. Te ceny dziwnie niskie. Co do otwarcia przesylki to nie wiem jak jest w Poczcie Polskiej ale lepiej poprosic o wysylke jakims kurierem poniewaz w wiekszosci przypadkow mozna sporzadzic protokol otwarcia paczki przy dostawcy i jesli towar nie zgadzalby sie mozna odmowic jego pobrania(zaplaty za niego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Oferta cudna, ale jednak zalatuje to. Jakbym miał kase to bym spróbował, ale chwilowo nic z tego. Dajcie znac jak cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Oferta cudna, ale jednak zalatuje to. Jakbym miał kase to bym spróbował, ale chwilowo nic z tego. Dajcie znac jak cos. 1328352[/snapback] No to sprawa wygląda tak : Ci "pesudo hurtownicy" nie odpiasali do tej pory na żaden e-mail. Więc rada na przyszłość : - jeśli na allegro widzicie kogoś kto sprzedaje takie poradniki sprawdzcie opisy : jesli jest napisane że ktoś z tego nie korzystał odradzam zakup. Najlepszym źródłem informacji są osoby które już sprzedawały telefony i od nich trzeba w jakiś sposób wyciągnoć takie informacje. Z tego co mi wiadomo dużo telefonów sprowadzanych jest z Anglii - między innymi Nec'i 616 które na wyspach mają smieszną cene. Z wysp również się biorą wszelakie nokie np 3410 lub 3510i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Te Nec'i (okrutne dno, BTW) to Three rozdawal za poldarmo i dlatego mozna je bylo kupic w PL legalnie za smieszne pieniadze (cos kolo 300PLN). Tylko co z tego jak sim- locka sciagnac praktycznie sie nie dalo, a sam telefon to... tak, tak okrutne dno ;] Co do TYCH hurtownikow- wal na kilometr. Osobiscie znam przypadki osob jezdzacych do UK po telefony i faktycznie CZASAMI da sie cos kupic i tanio i uczciwie. W tym przypadku o takich zakupach zapomnijcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 a czemu ci sie te neci draak nie podobaja? Widzialem juz 3 modele i wszystkie byly lepsze od tego crapu co nokia teraz wypuszcza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Hmm, nec to crap?? Mam 616 i jakos jestem zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Hmm odświeżyłem ten topic bo jednej stronie przeczytałem że wysyłają za pobraniem. Tylko teraz jak sprawa z pocztą polska ? Kupił już ktoś od nich telefon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 na jakiej stronie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Strona dwa jak sie nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ale różnie to bywa z otwieraniem paczki przy listonoszu. jedni mówią że mozna sobie paczke przy listonoszu otworzyć a inni nie. przeczytajcie sobie mojego wcześniejszego posta na tej stronie. to jest wał i nie ma co do tego wątpliwości. zdjęcia fonów są skopiowane z allegro! nie dajcie sie na to nabrać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Cashasty weź jak wolisz: - cx65 - t630 - 6610i każdy za 1zł, kolejnośc nie przypadkowa, choć fony bardzo podobne do siebie (nie z wyglądu ofkors ;)) btw. to chyba nie jest najlepszy temat do takiego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.bartez Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Jeśli ktos zamówił tam telefon lub zna kogoś takiego to prosze o wysłanie czegoś na mój nr. gg czegoś typu co i jak czy wogule przysyłają te telefony czy to jest normalnie podpucha na maxa. MÓJ NR. GG TO 3527983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zapomnij.... czytales topic, czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.bartez Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No to ludzie muwie wam zamuwiłem tam nokie 6600 no i co sie okazało.Telefon dostałem i wszystko było w poządku.Nie wiem jak wy ale ja chyba zamuwie jeszcze pare telefonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Bardzo ciekawe..... moze jakies dowody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No to ludzie muwie wam zamuwiłem tam nokie 6600 no i co sie okazało.Telefon dostałem i wszystko było w poządku.Nie wiem jak wy ale ja chyba zamuwie jeszcze pare telefonów. 1435673[/snapback] :lol: po zauważeniu tych błędów coś nie chce mi sie wierzyć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No i mi. Ale zebym uwierzy wystarczy pare forek typu zdjecie paczki i napisow na niej, jakies dowody pokwitowac, oczywiscie dj.bartez moze zamazac swoje dane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No to ludzie muwie wam zamuwiłem tam nokie 6600 no i co sie okazało.Telefon dostałem i wszystko było w poządku.Nie wiem jak wy ale ja chyba zamuwie jeszcze pare telefonów. 1435673[/snapback] Prowokacja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Prowokacja ? 1436237[/snapback] Lub też pseudokryptoreklama połączona z próbą oszustwa :mad: . A może najszczersza prawda :blink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Mam takie pytanie tylko odpowiedzieć szczerze. Złorzył ktoś zamówienie obojętnie czego i dostał towar oraz nie został wykiwany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Kolejny raz pisze to samo, ale widocznie potrzeba: TO JEST WAŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Kolejny raz pisze to samo, ale widocznie potrzeba: TO JEST WAŁ 1438333[/snapback] Ano teraz sie przekonałem sorry za ten post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati10x Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 http://neoringpolska.vip.interia.pl/index1.html co sądzicie o tym? kupiłem ten poradnik na allegro i sprzedawca polecił mi właśnie tę strone . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 http://neoringpolska.vip.interia.pl/index1.html co sądzicie o tym? kupiłem ten poradnik na allegro i sprzedawca polecił mi właśnie tę strone . Kolejny wal... pod tym adresem nie ma takiej firmy w lodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati10x Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 to juz sam nie wiem czy to prawda , czy wszystkie poradniki są fałszywe waszym zdaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...