V_i_c_t_o_r Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Co to za firma jest ten Apacer? Zna ktos ich pamieci? Czy 185zl za 512 MB PC400 CL2.5 jest spoko? Planuje kupic 2x512 tego Apacer'a... Moze mi to ktos porownac do jakichs bardziej popularnych pamieci? (teraz mam 2x256 Kingston CL3 na ELPIDA'ch....) Czy lepiej po 220 za 512 kupic Hynixy? Ale kurcze troche mi to podnosi koszty ktorych nie planowalem:/ Edytowane 13 Marca 2005 przez V_i_c_t_o_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 nie slyszalem o takim wynalazku, pewnie jakis OEM :/ wez hynixy d43 lepiej (o ile znajdziesz gdzeis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_c_t_o_r Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) APACER to duza i znana (nie w polsce:/) firma... wszyscy producenci podaja kompatybilnosc swoich plyt glownych z pamieciami APACERa. na forum ktos polecal apacery pc4000 na samsungach.... to ktore mnie interesuja to nie te na samsungach... niestety i pytam, bo myslalem ze ktos mial z nimi stycznosc, ale chyba nie:/ na innym forum ktos postawil apacery przed hynixami.... ale to moglo dotyczyc wlasnie tych na samsungach...................... smigaja na 7-3-3 CL2.0 i przy napieciu 2.8.... :D (nie ja testowalem !!) Edytowane 13 Marca 2005 przez V_i_c_t_o_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...