cod'player Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam !! Mam problem ze sterownikami do tej karty, kupilem niedawno zestaw 5+1 Logitech X-530 znalazlem jakies sterowniki ale wykrywaja mi tylko 4 z 5 glosnikow :( centralny nie dziala :/ jak byscie mogli pomoc z jakimis sterami kompatyblinymi z ta karta dzwiekowa i zeby dzialal w pelni zestaw Logitecha ! pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Z tego co pamietam, to sam ustawiasz liczbe glosnikow. Jestes pewien, ze sb live jest 5.1 a nie budzetowa wersja 4.1? Upewnij sie, ze centralny glosnik jest prawidlowo podlaczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 kxdrv3538-full.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cod'player Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 kxdrv3538-full.exe - zainstalowalem to ale tez niestety nie dziala glosnik centralny nadal :/ macie jeszcze jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 kxdrv3538-full.exe - zainstalowalem to ale tez niestety nie dziala glosnik centralny nadal :/ macie jeszcze jakies pomysly ? 1325332[/snapback] ja mialem wtyczke nie w tym gniazdku, po przelozeniu zaczelo grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cod'player Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) no u mnie jest wszystko OK z podlaczeniem, nie moglo mi sie pomylic no bo wkoncu sa kolory :/ Edytowane 19 Marca 2005 przez cod'player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Blakc Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ten sam problem co kolega pisze :/ juz od 3 miechow prebowalem go rozwiazac bylem w centrom Creaive pryznioslem kompa i glosniki dalem im i sami niewidzili co jest :] Ale jak ktos wie jak to rozwiazac aby centralny dzialam prodsze mowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brayan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witam!! By rozwiązac ten problem, należy w pomarańczowe gniazdo (chyba nr 3 , digital) wpiąc kbel chinch, powinna byc to wtyczka mono. nastepna czynnoscia jest zaznaczenie w opcjach sterow live by aktywowac wylacznie wyjście cyfrowe. jeśli to probowaliscie, to proponuje zrobic czynnosc najprostrzą, a mianowicie zaistalowac najaktualniejze stery z głównej strony producenta http://pl.europe.creative.com/support/downloads/download.asp to w moim przypdku pomogło ja niestety mam problem obecnie z zanikającym sygnałem na amplitunerze, jeśli ktoś wie co jest tego przyczyną , to byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...