Skocz do zawartości
cod'player

Stery Do Sb Live! Help

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Mam problem ze sterownikami do tej karty, kupilem niedawno zestaw 5+1 Logitech X-530 znalazlem jakies sterowniki ale wykrywaja mi tylko 4 z 5 glosnikow :( centralny nie dziala :/ jak byscie mogli pomoc z jakimis sterami kompatyblinymi z ta karta dzwiekowa i zeby dzialal w pelni zestaw Logitecha !

pzdr!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kxdrv3538-full.exe - zainstalowalem to ale tez niestety nie dziala glosnik centralny nadal :/ macie jeszcze jakies pomysly ?

1325332[/snapback]

ja mialem wtyczke nie w tym gniazdku, po przelozeniu zaczelo grac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!

By rozwiązac ten problem, należy w pomarańczowe gniazdo (chyba nr 3 , digital) wpiąc kbel chinch, powinna byc to wtyczka mono. nastepna czynnoscia jest zaznaczenie w opcjach sterow live by aktywowac wylacznie wyjście cyfrowe. jeśli to probowaliscie, to proponuje zrobic czynnosc najprostrzą, a mianowicie zaistalowac najaktualniejze stery z głównej strony producenta http://pl.europe.creative.com/support/downloads/download.asp

to w moim przypdku pomogło

ja niestety mam problem obecnie z zanikającym sygnałem na amplitunerze, jeśli ktoś wie co jest tego przyczyną , to byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi