[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 zeby wam jeszcze bardziej namotac w glowach to powiem ze ja slyszalem ze mozna o 10%, ale do testow daje 60:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 no mnie sie tez tak wydawalo i bierze sie to chyba tolerancji innych napiec ale widze jakos nikt sie nie kwapi aby poprzec swoja teorie linkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Nie bede teoretyzowal , ale moj Sempron 2500 chodzi na 2.15V @220X10.5 , niestety chyba nie jest to zbyt podkrecalny egzemplaz , ale chodz juz jakies 3 tygodnie i narazie zyje :P Chlodzenie jak w podpisie BTW: W wypadku przegrzania procka nie ma co liczyc na gwarancjie(widac golym okiem) , ale przy przebiciu wynikajacym z zawysokiego Vcore , czy servis jest w stanie sie kapnac ze to przez to . czy ktos juz mial taka sytuacjie i czy mu sie udalo ?? Edytowane 14 Marca 2005 przez Tahion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 raczej wewnetrznej struktury nie sprawdza jak ona juz nie dziala - podobnie dziala wysokie napiecie nie da sie jednoznacznie wskazac co bylo przyczyna zgodnu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Czyli mozna by sie pokusic o ryzyko ?? B) Nigdy nie reklamowalem proca bo albo byla to ewidentnie moja wina albo nie bylo gwaracji (mody :P) Z drogiej strony czarno mi sie widzi opcjia czekania na proca iles tam czasu , i tak bym musial kupic cos na zapas :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ja reklamowałem spalonego Palominiaka 2000+ - nie było śladów przegrzania więc przyjęli, wymienili na Thoroughbreda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...