Gość molimo Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 mam zamiar kupić pamiątki. chcem kupić Geile i sprawdzałem na komputroniku one GeIL Dual 2 x 512MB ULD PC-400 CL2 kosztują 830zł a na bestcomie te same pamięci o ponad 200zł taniej. czy to możliwe ? czy to na pewno te same pamiątki?: http://online.bestcom.com.pl/produkty?CMD=DOC&id=45108 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6971 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 no róznica faktycznie spora i zastanawiające jest to że koleś z allegro który twierdzi że pracuje u polskiego dystrybutora ma je bo 760 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 miałem takie same pytanie :P tylko chodziło o proline.pl ... zasilacz który na komputroniku kosztuje 190 zł tam kosztuje 140... jest napisane że to cena brutto (obok jest mniejsza cena netto). nie wiem na czym to polega :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba52 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) miałem takie same pytanie :P tylko chodziło o proline.pl ... zasilacz który na komputroniku kosztuje 190 zł tam kosztuje 140... jest napisane że to cena brutto (obok jest mniejsza cena netto). nie wiem na czym to polega :P 1326350[/snapback] Komputronik jest sklepem, ktory ma jedne z najwyzszych cen ze sklepow internetowych, Proline leci na wielkosci sprzedazy przy niskich marzach, w sobote chcialem kupic nagrywarke DVD na gieldzie w Katowicach, skonczylo sie na Proline mieli taniej. Bylem w szkoku jak zobaczylem piekna kolejke kupujacych - wspomnialy mi sie lata 80 az chcialoby sie zrobic liste spoleczna :? Chociaz mozna spotkac wiele gorzkich opinii o dzialaniu ich serwisu - zwlaszcza Katowickiego Edytowane 14 Marca 2005 przez Seba52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zobacz też, że komputronik sprzedaje pamieci w pudełku a w tu masz "# Typ opakowania --> blister". Może to jakieś wersje "OEM" z pokątnych źródeł dla producentów kompów? Ciekawe, czy gwarancja rzeczywiście taka sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...