Yavol Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam! mam takie pytanko: otóż mogę miećza śmieszne pieniądze taki oto zasilacz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43978948 ! moje pytanie brzmi co to jest za zasiłka i czy ktoś spotkał się z czymś takim i jeśli tak to jak to się sprawuje i czy jest sens wkładać to bez obawy do blaszaka??? z góry dzięki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 zapomnij o tym........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 :oops: :oops: :oops: Ahhahah co to za shit. 550/185=~3zl za 1Watt mocy. W tanim chiefie 360W wychodzi 360/130=~2.8zl... n/c Moze ktos to kupi i to sprawdzi :lol: Zrobimy zzute na tweaku kazdy po 50groszy i to testom poddamy :rolleyes: Tylko kto to odwazy sie pod kompa podlaczyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 550/185=~3zl za 1Watt mocy. W tanim chiefie 360W wychodzi 360/130=~2.8zl... n/c 1327031[/snapback] Takiego jeszcze przelicznika nie widzialem. To cos w rodzaju Cena/Jakość z KŚ? n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Przydałoby się tego Platin Powera puścić w testy, tylko kto będzie na tyle odważny? (pamiętajcie, że między odwagą i głupotą jest bardzo cieńka linia :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Nie na takich badziewiach ludzie pracują i jakoś nie narzekają ;) Do czasu... Po co go testować? Przecież na oko widać że jakoś prównywalna z Codegenem albo Procompem czyli tandeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...