MATZ Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Bo ja juz nie wiem! :x Mozna pod ten bloczek peltka dać czy nie (zwroćcie uwage ze ma okrągłą powierzchnie odbierania ciepła) ???????????????? Moze jakąś płytke miedzianą miedzy blok a peltiera dać? Zaproponujcie cos! Dzieki! http://www.oc-card.de/pd1763034467.htm P.s.Wiem że to głupie pytanie,ale zaryzykuje :D Jak sie wkleja obrazki do postu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 to ze ma wtopiony rdzen miedziany okragly to nei znaczy ze wokol redzenai nie zabierze ciepla peltka ogolnie mysle ze mozna zalozyc P.S. chyba nie zamierzasz wydawac koope kasy na ten blok ?? za polowe tej kasy w polsce zrobia Ci lepszy ?? obrazki hmm z tego co wiem mozna wstawiac ale podajac adres jego polozenia na jakiej stronie www lub ftepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Obrazki sie wstawia w ten sposob: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 to ze ma wtopiony rdzen miedziany okragly to nei znaczy ze wokol redzenai nie zabierze ciepla peltka ogolnie mysle ze mozna zalozyc P.S. chyba nie zamierzasz wydawac koope kasy na ten blok ?? za polowe tej kasy w polsce zrobia Ci lepszy ?? obrazki hmm z tego co wiem mozna wstawiac ale podajac adres jego polozenia na jakiej stronie www lub ftepie Hmm Grzybu Mysle Ze Nie Zrobia mi Lepszego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 to ze ma wtopiony rdzen miedziany okragly to nei znaczy ze wokol redzenai nie zabierze ciepla peltka ogolnie mysle ze mozna zalozyc P.S. chyba nie zamierzasz wydawac koope kasy na ten blok ?? za polowe tej kasy w polsce zrobia Ci lepszy ?? obrazki hmm z tego co wiem mozna wstawiac ale podajac adres jego polozenia na jakiej stronie www lub ftepie Hmm Grzybu Mysle Ze Nie Zrobia mi Lepszego ? Chlopie, za tyle kasy dostaniesz Maze3 (niestety z gora z plexi) razem z wysylka z anglii http://www.extremecooling.co.uk/extreme/se...n=search&cid=30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Czy sądzicie że jest lepszy od tego co ja wkleilem linka (bloczek oczywiscie)!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A i jeszcze jedno jak sie mocuje tego MAZE3? Zna ktoś jakieś linki do temp z tym bloczkiem? Wyrazcie swoje opinie na ten temat. Dzieki.Pzdr.MATZ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A i jeszcze jedno jak sie mocuje tego MAZE3? Zna ktoś jakieś linki do temp z tym bloczkiem? Wyrazcie swoje opinie na ten temat. Dzieki.Pzdr.MATZ. widac na fotce, ze na 4 srooby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 widac na fotce, ze na 4 srooby che sobei wlasnie to samemu zrobic ale nie wiem czy plexa czy zaloootoje to kawalkiem miedzi bo mam docisk punktowy sruba i plexa chyba nie wytrzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A i jeszcze jedno jak sie mocuje tego MAZE3? Zna ktoś jakieś linki do temp z tym bloczkiem? Wyrazcie swoje opinie na ten temat. Dzieki.Pzdr.MATZ. widac na fotce, ze na 4 srooby Zaraz zaraz,chodzilo mi o zamocowanie do procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A i jeszcze jedno: Reed twoim zdaniem jaki jest najwydajniejszy bloczek? Jakos ci ufam co do opinii (no i jeszcze Grzybowi i Dexterowi) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A i jeszcze jedno: Reed twoim zdaniem jaki jest najwydajniejszy bloczek? Jakos ci ufam co do opinii (no i jeszcze Grzybowi i Dexterowi) :D Very thx za zaufanie :P Niestety nie odpowiem ci jednoznacznie na to pytanie. IMHO kilka bloczkow jest OK, ale zadnego z nich nie testowalem, a ich osiagi zaleza od wielu rzeczy. lub normalnie IMHO miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 wlasnie ten blok wygral ranking ktory byl na jakims zachodnim serwisie w newsach bylo osobiscie gadalem dzisiaj z kolesiem z zakladu co robi takie blachy grawerowane na dzrwii powiedzial ze gdzies za 30-40 zł mi takie cos zrobi niech cena wyniesie lacznie 100zł to i tak ten blok bedzie lepszy niz te u mate'a nieogranicza zbytnie predkosci przeplywajacej przez niego wody a wlot zimnej wody nad rdzeniem tesh podnosi wydajnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rod Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A moglbys podac link tego rankingu ... Ja kiedys znalazlaem taki : http://www.low-noise.de/web/Artikel/Cooler...bnisse_kuehlung ale tam maze 3 nie ma tylko maze 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 prosze bardzo oto link polecam przejzenie sam sie napalilem na dangera3 tylko musze zrobic dobry rysunek i koles mi wykona pewnie wyjdzie ze 3x taniej niz oryginal ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 no dobra a powiedzcie mi jak to jest z zamocowaniem tych bloczkow na procy!Raczej zapinki klasyczne nie wchodza w gre z uwagi na to ze ten MAZE3 ma wlot wody na srodku! Pzdr.MATZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Przykrecasz go srubkami do mobo (wokol Soceta masz czteru dziury). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 He he sie zamuliłem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A i jeszcze jedno: Reed twoim zdaniem jaki jest najwydajniejszy bloczek? Jakos ci ufam co do opinii (no i jeszcze Grzybowi i Dexterowi) :D Very thx za zaufanie :P Niestety nie odpowiem ci jednoznacznie na to pytanie. IMHO kilka bloczkow jest OK, ale zadnego z nich nie testowalem, a ich osiagi zaleza od wielu rzeczy. lub normalnie IMHO miodzio Szczegolnie ten drugi :D Gdzie sie takie kupuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Hmmm ten drugi ma niezle kanaliki :D A co myslicie o tym z innovateca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 to ze ma wtopiony rdzen miedziany okragly to nei znaczy ze wokol redzenai nie zabierze ciepla peltka ogolnie mysle ze mozna zalozyc P.S. chyba nie zamierzasz wydawac koope kasy na ten blok ?? za polowe tej kasy w polsce zrobia Ci lepszy ?? obrazki hmm z tego co wiem mozna wstawiac ale podajac adres jego polozenia na jakiej stronie www lub ftepie Hmm Grzybu Mysle Ze Nie Zrobia mi Lepszego ? Chlopie, za tyle kasy dostaniesz Maze3 (niestety z gora z plexi) razem z wysylka z anglii http://www.extremecooling.co.uk/extreme/se...n=search&cid=30 No tak ale czy sie roznia te drozsze wersje MAZE3??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...