mak777 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 mak777--> a znasz moze cene w proline? bo mam blisko do proline, to bym mógł sobie wybrac po seri jakiegos lepszego, tylko szkoda ze w proline nei mają dfi :-| 1448137[/snapback] Ceny nie znam bo oni sami jeszcze nie znają, ale do końca tego tygodnia będą mieli... Ale wiesz, ja mówię o Wrocławiu i centrali Proline, nie wiem jak będzie w ich placówkach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 dzwoniłem do centrali, koles nie wie kiedy będa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 @christie_ Ale moje kości to "wypadek przy pracy" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 dzwoniłem do centrali, koles nie wie kiedy będa :D 1448384[/snapback] Hmm nie wiem czy pisałem nie wyraźnie czy coś... "Nieoficjalne źródło" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 http://kompit.pl/ tu już są venice 3000+ za 640 jutro będę miał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Box, box i jeszcze raz box… kiedy będą w końcu oemy… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 jak zaczna sprzedawac coolerki boxowe z boxow ... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 aha mak777, czyli znajomy jakis, tylko nie rozumie czemu by mieli to ukrywac? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Kurcze...Jak czytam ten topic to od razu chce mi sie sprzedawac winchesterai brac venice....Ale bede twardy....poczekam na lepsze chlodzenie i schlodze winiego - zobacze co potrafi :) stay cool, cool i say :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Kurcze...Jak czytam ten topic to od razu chce mi sie sprzedawac winchesterai brac venice....Ale bede twardy....poczekam na lepsze chlodzenie i schlodze winiego - zobacze co potrafi :) stay cool, cool i say :P 1448484[/snapback] jesli twoj leci tak jak z podpisu to lepszego venice raczej nie dostaniesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Chlodzony pentkiem 120+ z przesmarowaniem by GEIL ;P czy li cienizna Przy temp powietrza ~10*C moglem go odpalic na 2700 i spi 16 MB przechodzilo. Dlatego twardo trzymam sie tego cool....bo tego mi trzeba tylko ;P poki mnie nie bedzie stac na 4x512 UTT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Chlodzony pentkiem 120+ z przesmarowaniem by GEIL ;P czy li cienizna Przy temp powietrza ~10*C moglem go odpalic na 2700 i spi 16 MB przechodzilo. Dlatego twardo trzymam sie tego cool....bo tego mi trzeba tylko ;P poki mnie nie bedzie stac na 4x512 UTT ;) 1448829[/snapback] Mam pytanko jak ma sie sprawa do 4x256MB, da radę DFI pociągnąć taką kombinację Wszystkie 4kostki to HyperX BH-5. @Zulusman Czemu sprzedajesz UltraXy :-> :? Po zmianie biosu wyciągnąłes z nich 300 a ile wczesniej miałeś max? Bo jak z moich niemogłem za cholerę lecieć wyżej niż 275 i to na żadnym napięciu i żandych timingach..... wyżej momentalnie błędy w memteście... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 "Mam pytanko jak ma sie sprawa do 4x256MB, da radę DFI pociągnąć taką kombinację" Przecież mobo nie ma tu nic do gadania… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) Mam pytanko jak ma sie sprawa do 4x256MB, da radę DFI pociągnąć taką kombinację Wszystkie 4kostki to HyperX BH-5. @Zulusman Czemu sprzedajesz UltraXy :-> :? Po zmianie biosu wyciągnąłes z nich 300 a ile wczesniej miałeś max? Bo jak z moich niemogłem za cholerę lecieć wyżej niż 275 i to na żadnym napięciu i żandych timingach..... wyżej momentalnie błędy w memteście... 1448854[/snapback] U qmpla chula 4x256Mb na BH5 .Proc Winchi ,NF4UD itp. ale pamiątki lecą tylko z 2T.Nie wiem tez na jakim BIOS-e ale działa. p.s. wszystkie kostki to HyperX(2 szt. odemnie i 2 z Allegro) Edytowane 16 Maja 2005 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Gdzie można kupić ten procek Venice 3000+ w wersji OEM ?? ... dajcie jakieś namiary. Najlepiej nie allegro bo muszę mieć fakture VAT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 @Trendzik Jakbyś czytał to byś wiedział, że w Polsce jeszcze nie ma oemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 U qmpla chula 4x256Mb na BH5 .Proc Winchi ,NF4UD itp. ale pamiątki lecą tylko z 2T.Nie wiem tez na jakim BIOS-e ale działa. p.s. wszystkie kostki to HyperX(2 szt. odemnie i 2 z Allegro) 1448955[/snapback] to zależy jak wszystkie są jednostronne to powinno być 400 1T bez problemów a jak dwustronne to 2T :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Gdzie można kupić ten procek Venice 3000+ w wersji OEM ?? ... dajcie jakieś namiary. Najlepiej nie allegro bo muszę mieć fakture VAT. 1448965[/snapback] :mur: poczytaj troche uwazniej... ciezko dostac box3000 a co dopiero oem ps moze jeszcze zamowic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Ale moje kości to "wypadek przy pracy" ;) 1448417[/snapback] miejmy nadzieje ze wydarzy mi sie podobny wypadek ;) kupilem hyperx'y na TCCD 2-2-2-5-1T. nawet jak mistrzostwem swiata nie beda to na pewno poloza na lopatki te gnioty co mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 to zależy jak wszystkie są jednostronne to powinno być 400 1T bez problemów a jak dwustronne to 2T :-P 1448978[/snapback] To BH5 256Mb są 2-wu i 1-dno stronne a to ci niespodzianka B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Od jutra maja byc dostepne boxy w pcprojekcie za 630 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalakamil Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 a oto test stabilnosci nie krecacego sie procka kolegi pure hihihihihi:) test stabilnosci 2700mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Auć… 1,648v dla 2,7GHz to raczej kiepsko zwłaszcza jak na Venice… i co do tego „test stabilności” to bym się kłócił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Moje KHX`y sa 2 stronne :P 4x256 u mnie wogle nie chcialo ruszyc, ale nie testowalem 2T... Przedtem moje UltraX nie szly wyzej niz 280, ale zauwazylem jedna rzecz. Tak jak na NF3 nie chcialy wogle ladowac systemu powyzej 280, ale zbootowane na 280 pozwalaly spokojnie podciagnac sie pod XP przz cloickgena do 300. Na jednej kostce z podobnymi timingami na NF3 zrobilem 303....wiec kosteczki miodzie wyszly sie okazuje :) Wydajnosc 7600 pod everestem z programami w tle...spox wynik...co z tego ze miazdzy go 2-2-2-5 z 260 :P EDIT: sprzedaje, bo potrzebuje na gwalt kasy, a mam wiecej kostek w domu, wiec padlo ze ramy mnie opuszcza - jestem pewny ze nie bede zalowal :P Edytowane 17 Maja 2005 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 :mur: poczytaj troche uwazniej... ciezko dostac box3000 a co dopiero oem ps moze jeszcze zamowic??? 1448983[/snapback] :lol: Od ok. tygodnia mozna kupic te procesory w komputroniku, ale tylko BOXy :lol: Athlon64 3000 Venice http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18166 Athlon64 3200 Venice http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18116 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 :lol: Od ok. tygodnia mozna kupic te procesory w komputroniku, ale tylko BOXy :lol: Athlon64 3000 Venice 1449162[/snapback] Chwilowy brak towaru.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 U qmpla chula 4x256Mb na BH5 .Proc Winchi ,NF4UD itp. ale pamiątki lecą tylko z 2T.Nie wiem tez na jakim BIOS-e ale działa. p.s. wszystkie kostki to HyperX(2 szt. odemnie i 2 z Allegro) 1448955[/snapback] niestety ty masz winchestera, a on ma problem z 4 kostkami naraz :wink: tego bledu juz nie ma w venice :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 No powiedzmy że nie ma, bo 4x512MB dwustronne to dalej 2T eh mogli by już w końcu to zrobić… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 najwyzszy czas. 2GB to juz od dawna zadna abstrakcja i niejedna gierka by sie nie obrazila poczestowana taka iloscia ramu. a tu przy 4x512 kibel z 2T a gigowe kosci tez zostawiaja wiele do zyczenia.. szczerze mowiac liczylem ze venice to zalatwi.. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalakamil Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Auć… 1,648v dla 2,7GHz to raczej kiepsko zwłaszcza jak na Venice… i co do tego „test stabilności” to bym się kłócił... 1449149[/snapback] zobaczymy na nowym mobo a stabilny jest we wszystkich aplikacjach lacznie z grami.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...