Szuwar Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mój procek to chyba bardziej Venice niż sempron :D To chyba znaczy żę są Venice e6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 @Siuwar Jak masz BW to na pewno jest E6. Masz 4 kostki ramu zeby sprawdzic czy na 1T chodza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Niestety nie :( ale postaram sie w miarę mozliwośći jakos je skombinować bo sam jestem ciekaw... Gdyby poczta nie zrobiła czegoś źle to miał bym już spowrotem gskill, ale oczywiście spiepszyli coś :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Moja nowa zabaweczka :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Jaka seria?? 21 tydzień?? a tak wogóle to mod edit: zajefajny chciales powiedzieć ;] Uznanie tego słowa za wulgarne podlega dyskusjii językoznawców :-P Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez Siuwar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 To juz perełka. Jeszcze tylko screen z 8h Prime i zaliczonym s&m i będziesz miał Venice Platinum Edition :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 To juz perełka. Jeszcze tylko screen z 8h Prime i zaliczonym s&m i będziesz miał Venice Platinum Edition :) 1576096[/snapback] na noc zapodam. 21DPMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Nie ma co gadać super proc ;] Wreszcie jakaś pożarna perełka na PL forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a nie mowilem ze 21 tydzien bedzie dobry.....to jakas nowa partia Piter bo mowiles ze zaden 2.9ghz nie robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a nie mowilem ze 21 tydzien bedzie dobry.....to jakas nowa partia Piter bo mowiles ze zaden 2.9ghz nie robi. 1576183[/snapback] bo nie robil z czapka, mial 60 stopni, po zdjeciu 40 :) Ale co z teg jak np na 30 procesorów 8 dobrych a reszta smietniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a ile z 17 tyg odrzucales srednio ? przeciez tez chyba wszystkich nie wystawiales jako selekty:) a tak wogole to perelka ten procek. na wc czy ac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 @robot Ac z tego co wiem.. Teraz patrzec jak wszyscy co maja 21 sciagaja czapeczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) a ile z 17 tyg odrzucales srednio ? przeciez tez chyba wszystkich nie wystawiales jako selekty:) a tak wogole to perelka ten procek. na wc czy ac ? 1576210[/snapback] 0517DPAW na 50 sprawdzonych 18 "sprawnych" S&M przeszedl. Chlodzenie: Freezer 64 Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez PITer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ŁaŁ to sie nazywa procesor do O/C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 po godzinie sie wysypal prime, ale na 1.42v powinien byc stabilny :) zapuszcze na noc i sie przekonam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Heh wypasny proc :-P Piter bedziesz go sprzedawal?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 pewnie jak tak to tani nie bedzie:) a probowales z niego wydusic max ? bo ja mam tak ze do 2880mhz moj potrzebuje 1.47v(cpuz-) a potem juz trzeba o kazdy mhz walczyc i podnosic vcore dla paru mhz 2.9ghz na 1.52 2.925 na 1.65 chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) na 3060 przy 1.55v pi zaczyna liczyc i sie wywala przy 48 stopniach, jak podnosze vcore to jest jeszcze gorzej - za cieplo mu. Tomwer Raczej go nei sprzedaje, wole sam go zjarac :D Chyba ze bedzie powazny kupiec i sypnie ladnie drobnymi :D a to potrafi przyszly mardoka proc http://sklep.gral.pl/~piter/zlot/Venice.JPG Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez PITer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Skad ty to bierzesz ;D Przy jakim Vcore jest ten przyszly proc mardoka ? Bo widze niezle pokonana bariera 3GHz a i na czym to pusciles, bo na AC to mi nie wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 MACH II GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 czyli na - ile stopni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gray Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Mój procek to chyba bardziej Venice niż sempron :D To chyba znaczy żę są Venice e6 1575932[/snapback] Skąd go masz, kupiłeś w Polsce ? A jak tak to gdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Od kumpla ;) Niedługo będa w normalnej sprzedaży, pewnie sprzedawcy nawet nie będą wiedzieli że mają nowe procki, co najlepsze mój jest z 18 tygodnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Czyli nowy bożek to BW i 0518 :lol: ;) Siuwar Jeśli chodzi o 4x512 to na moje PW pisz. Bo mam pewien plan, który może być zbieżny z chęcią testowania takiej konfiguracji na E6 Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez AndyN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
envinya Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 przy wyniku pitera to pewnie nic ale co myslicie o tym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Tylko trzeba by obczaić jakieś dobre serie bo mój chyba na więcej niż 2800MHz nie pójdzie na AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gray Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Od kumpla ;) Niedługo będa w normalnej sprzedaży, pewnie sprzedawcy nawet nie będą wiedzieli że mają nowe procki, co najlepsze mój jest z 18 tygodnia :D 1576559[/snapback] Potestował byś kontroler pamięci ? Tylko musisz mieć BIOS ze wsparciem E6. E6 powinno szybciej obsługiwać pamięć, zapis - tak wynika z erraty od AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 czyli na - ile stopni? 1576482[/snapback] parownik w stresie mial -50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) A co myslicie o tym: http://i6.photobucket.com/albums/y205/miec...SB364_zpodp.jpg jutro przy niose wynik z prime95 ponad 2h na ok 2850Mhz Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez mieciop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A co myslicie o tym: 1576720[/snapback] Mogę dodać ten rezultat do zestawienia?: http://217.172.39.212/~forum/index.php?showtopic=143350 Sorry, że na forum, powiadamianie o PW nie działa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...