link.mk Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ja bym sie go nie pozbywał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ojjj ja też bym sobie na Twoim miejscu go zostawił.. 3GHz na a64 piechotą nie chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) RepsOn mówiłem ci na gg że to przy oknie...:D jak kupie teraz po świętach arctic coolin freezer 64 pro to będzie w normalnej temp czyli pokojowej...:D EDIT: też właśnie mi żal ale może kasa wpadnie...:P EDIT2: jakie są najlepsze kości do A64 na bh-5 i najtańsze..:P?? Edytowane 23 Grudnia 2005 przez AdamekSOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 O w morde...toż to selekt i to potężny, czym chłodzony? WC, AC ??FC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 na 1.5v sie uruchamia ale trybi tak max 30 minut a na 1.55 jak skała...:)W czym na tych ustawieniach jest stabilny? SuperPi? Prime/SP2004? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 W czym na tych ustawieniach jest stabilny? SuperPi? Prime/SP2004? Kolega ma w sigu tylko 16M spi wiec nie wiadomo co o tych 3GHz by powiedziało prime ;] bo u mnie powiedziało ze zeby działać 2h to potrzebuje zdecydowanie wiecej niż 16M spi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Kolega ma w sigu tylko 16M spi wiec nie wiadomo co o tych 3GHz by powiedziało prime ;] bo u mnie powiedziało ze zeby działać 2h to potrzebuje zdecydowanie wiecej niż 16M spi ;)Do tego właśnie moimi pytaniami zmierzam ..... ;) :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ja nie wiem po co czlowiek sprzedaje takiego proca przeciez zajebiscie trudno dostac szybszego a na nominalnie nie dostaniesz chyba ze bedziesz szukal w fx i opterkach ale tam trzeba miec kasy tyle co nas zkochany prezec microsoftu nom z programow odczytalem 0,8 cpu-z musze kurcze naparwic siec i wtedy bede mogl sypac wyniki na necie bo tak jestem na moim kompie odciety od swiata zawsze siedze na necie u brackiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Kolega ma w sigu tylko 16M spi wiec nie wiadomo co o tych 3GHz by powiedziało prime ;] bo u mnie powiedziało ze zeby działać 2h to potrzebuje zdecydowanie wiecej niż 16M spi ;) no więc po świętach jak będe miał już nowe chłodzenie to zapuszcze prime a jeśli nie tak od razu to posiedze przy otwartym oknie i dam wam screeny:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ale ubierz sie ciepło:) bo ty nam padniesz i co? a wlasnie ile chesz za tego proca? puszczales go jzu moze na wiekszym napieciu aby sprawdzic czy pojdzie wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 AdamekSOS i pomyśleć że poczatki twojego OC były tak słabe ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 wyniku tylko pogratulować.. cholera że też mi sie trafił E6.. ale i tak nie jest źle ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ale ubierz sie ciepło:) bo ty nam padniesz i co? a wlasnie ile chesz za tego proca? puszczales go jzu moze na wiekszym napieciu aby sprawdzic czy pojdzie wiecej?narazie nie puszczałem go więcej bo ten wynik mnie zadawalał ale jak tylko zmienie to felerne chłodzenie to zrobie więcej ale wiem że jak próbowałem dać go na 3200 to nie chciał wstać ale na 3150 przy 1.55v działa jeszcze stabilnie:D AdamekSOS i pomyśleć że poczatki twojego OC były tak słabe ;] no były słabe nawet bardzo:D no ale nauczyłeś mnie co nieco:D dzięki... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 o jezu 3150mhz?? mozesz zapodac chociaz screena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 o jezu 3150mhz?? mozesz zapodac chociaz screena?no właśnie nie zrobiłem wtedy żadnego screena bo jakoś o tym zapomniałem ale jak tylko będe miał czas i chęci to wsadze kompa na parapet i powtórze ten wynik...wtedy zrobie screeny na super pi i na stress prime..... :) to naprawde taki dobry wynik?? :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 czy dobry wynik albo sie nie znasz na oc i jakos tak zrobiles albo sciemias znom jzu nie wiem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) hehe...poprostu mało czytałem o podkręcaniu A64 i niewiem czy to wynik wysoki w stosunku do pozostałych...a fakt narazie jestem początkujący w oc ale już dużo umiem i nadal sie ucze :) EDIT: nie ściemniam....:D po co mam ściemniać?? :P Edytowane 23 Grudnia 2005 przez AdamekSOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 :blink: Jeżeli serio tyle lata to pogratulować proca, jezeli trafisz kupca to mogłbys go sprzedac nawet za 800pln... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 szkoda ze masz taka cienka karte bo z tym rocem moglbys troche zawojowac w markach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 no szkoda szkoda....teraz staram sie o 6200 bo to przynajmniej jest lepsze od 6600LE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dyskusja tego typu powinna sie odbywać na priv, dodam od siebie tylko ze chcecie z tymi ofertami kolege orżnąć, dobrze wiecie ze taki proc jest warty więcejdyskusja dotyczy procesorów czyli jest zgodna z tematem nie? :-P a tak serio to ile według ciebie jest wart taki procesor? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Z tego co wpadło mi w ucho tu i uwdzie to taki procek od jednego z selekcjonerów poszedł podobno za 1k, tyle ze tamtem na 100% robił prime na tych 3Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 dyskusja dotyczy procesorów czyli jest zgodna z tematem nie? :-P a tak serio to ile według ciebie jest wart taki procesor? :) jest tyle wart ile ktos ci chce za niego dac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 @AdamekSOS żeby powiedzieć coś konkretnego to musisz dać najpierw jakis ładny obrazek z 3ghz i przynajmniej 2h prima :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 no własnie...a ja dzis dołaczyłem do posiadaczy venice 3000+ tyle ze na 754 :> dam dzis znać jak to się kręci, procki pierwsza partia która przyszła do Polski, prosto z pronoxu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 @AdamekSOS żeby powiedzieć coś konkretnego to musisz dać najpierw jakis ładny obrazek z 3ghz i przynajmniej 2h prima :)no więc jutro albo w poniedziałek robie jeszcze raz te 3 ghz i puszczam na 2 godziny prime...zobaczymy czy to jest takie cudo... :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 venice na 754 sa takie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Tak, od niedawna http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16819103606 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Tak, od niedawna http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16819103606 AMD Athlon 64 3000+ Venice 800MHz FSB 512KB L2 Cache Socket 754 E6 Processor - Retail (limit 20 per customer) Model #: ADA3000BXBOX Item #: N82E16819103606 Siakieś dziwne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 800MHz = HT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...