AdAm_00 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 pamiętaj arczi że jak ściągniesz czape to tracisz gwarancje ;) więc już papiery nie będą ci potrzebne :P ale tak serio to jak chcesz to nie wachaj sie nad tym bo temperatury na bank spadną i to dużo bo sam miałem ten procek i wiem że temperatury na nim są tragiczne :? czapa musi być krzywa na nim :? Jak tam sie sprawują te nowe procesory?? sprawdzał któryś z was najnowsze sztuki?? Bo może będe miał kilka za niedługo w domu do ztestowania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 e tam - temperatury moze i tragiczne ale i tak jest na tak wysokich stabilny.. już godzinka na 3GHz w stress prime 2004 za mną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 adamm_ => dawac takie V dla tak cienkich taktow?? podziwiam ;) co to za osobka na tapecie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no to powodzenia :D a twój następny poziom to ile na prime :?: 3050mhz czy 3,1ghz :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 adamm_ => dawac takie V dla tak cienkich taktow?? podziwiam ;) co to za osobka na tapecie ;] Tobie tylko jedno w głowie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) @sew_server o co Ci biega?? adamm no widzisz juz teraz lepiej sie an to patrzy bo z mojego doswiadczenia nie wierzy sie ludziom nowym na forum ktorzy takie extreemy wala i nie potwierdzaja tego screenami. zwracam honor a mozna wiedziec jakie tempo w stresie?? ja w tym tygodniu zakladam wc to pobawie sie moim selektem:) Tego nie jestem w stanie powiedzieć, bo nie wiem, mialem explorera wyłączonego i wszystkie procesy, ale pewnie z 55*-60* ;) po SPI 1M było ok 40* :-P, spoko ziąą jeszcze jak mi pokażecie dokładne miejsca pomiaru to moge strzelić wam fotke z napięciem z miernika i biosu :lol: @ Niemiec, takie wyskoie vcore, bo proc lubi dużo jeść, a na tapecie jest koleżanka :P Edytowane 6 Marca 2006 przez adamm_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Tobie tylko jedno w głowie ;) a taki ciekawski juz jestem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 A chojrakrock jeśli z kimś nie mylę(jeśli mylę to sorki) to na początku jechał na 1,7V na codzień aż mu ktoś uświadomił(między innymi ja) :wink: ,że mimo niskich temp. procek może wyzionąć ducha :-| troche pozno hehe ale dokladnie tylko ze mialem 1.75V :wink: i 2.66ghz :D dzialalem tak przez 2 miesiace i wszystko bylo ok :D zmniejszylem tylko dla swietego spokoju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 A może te procki nie padały od wysokiego Vcore, tylko miały jakąś wadę wrodzoną. Pamiętam, że parę osób pisało,że im procki siadły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no to 3ghz na prime ode mnie :) osiągnąłem to co zamierzałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 super :D też tak chce :P teraz na co uderzasz ?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie powiem, ładna sztuka... Może od razu próba na 3,1GHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 naparwde adamo podziwiame cie jakiego prca sprzedales heheh ja tez takiego chce@!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mnie nurtuje od dawna takie pytanie: może je skieruję do ciebie ARCZI, masz takiego super procka, a na ile Mhz jest ustawiony do codziennej pracy? Żadko się zdarza, że ktoś do codziennej pracy ma np 2900Mhz. Nie odbierzcie tego pytania źle, ja pytam poprostu z czystej ciekawości, a procka to tylko pogratulować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 to zależy - stress prime pokazuje na ile jest stabilny, ale na codzień wygląda to mniej więcej tak: jeżeli śmigam po necie i klikam na gadu to lece na 1GHz @ 1v, do giercowania 2.8GHz @ 1.32v. Wyżej to już czysty "sport" i testy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Fryzjer wlasnie siedzi na calkiem golym jajku ;) Troche wiecej sie spodziewalem po sciagnieciu "czapki" niz 3 stopnie mniej w stressie. Moze jak sie pasta wygrzeje bedzie lepiej. P.S.:pod zapinke fryzjera podlozylem monete 2zl ale ta z tej "limitowanej" edycji wiec mysle ze docisk jest dobry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Żeby przełączyć na 1Ghz 1V, to specjalnie do biosu wchodzisz? U mnie komp chodzi cały dzień i dlatego korzystam z CnQ, a do gier, to mi 2,466Ghz styka, chociaż mój proc robi więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ja latam caly czas na 2.4ghz 1.34V szybko i spokojnie :D, Arczi teraz przed toba 3.1ghz :D mamy nadzieje ze nie pozostaniesz na tych 3ghz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Woda i ten CPU 16M SPi powinien na 3,2 robić z palcem w nosie ;) nie oszczędzaj go tak bo aż mi sie serce kraje jak widze ze sie taka piękna sztuka marnuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 no potwierdzam zdanie hipo arczi musisz zbierac teraz na chlodzonko a odnosnie pytania jacka to w moim przypadku jest na codzien komp ustawiony 2,2Ghz a czasami 1700 zalezy od humoru a jak wyzej krece to jak pisal arczi tylko do testow i mojej ukochanej zabawy oc nic lepszego nie ma niz porownywanie, sciganiae sie z innymi uzytkownikami , zadna gra tegonie uczyni pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 myśle że 3GHz to już niestety max w prime na moim Pentku QC-92Cu, przed chwilą próbowałem zapuścić na 3100MHz nawet na 1,6V (byłem zmuszony otworzyć okno bo temperatury były fatalne :P) i wywaliło się po 9 minutach. Chyba jednak zdecyduje się ściągnąć jajko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Chyba jednak zdecyduje się ściągnąć jajko ;) To będzie trochę lipa :lol: bo zabijesz jednego z najlepszych proców na tym forum :wink: Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 To będzie trochę lipa :lol: bo zabijesz jednego z najlepszych proców na tym forum :wink: Pozdr oczywiście chodziło mi o czapke, rano niewyspany byłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZy Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Tobie tylko jedno w głowie ;)Hehe ale chyba nie ma takiego co by na tapetki nie zauważył :) . Teoretycznie to błąd - skutecznie odwraca uwagę, ciężko wynik i sprzęt zapamiętać :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Hehe ale chyba nie ma takiego co by na tapetki nie zauważył :) . Teoretycznie to błąd - skutecznie odwraca uwagę, ciężko wynik i sprzęt zapamiętać :razz: po czesci masz racje, ale wiem, ze mobo to dfi a elementy budy sa z chiefteca lub anteca ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a ja juz sie ciesze bo realitynet wlasnie napsialo ze jutro paczuszke z rana wysylaja do meni z blokiem na cpu:) i przetestuje swoaja cudna chlodnice i pompke! juz nie moge sie doczekac i porownam sobie temp z beetlem i box'em a tymczasem musze dalej chlodniczke czyscic a dla niewtajemniczonych zdjecia byly zapodane przed czyszczeniem w dziale wc ale i tutaj je zapodam: musze ja wyczyscic ladnie tylko i do pokoju ja bede wstawial:) http://img109.imageshack.us/img109/2281/16el.jpg http://img427.imageshack.us/img427/4961/29ca1.jpg http://img434.imageshack.us/img434/2014/32ll.jpg http://img427.imageshack.us/img427/1999/40bc.jpg http://img434.imageshack.us/img434/6003/50mj1.jpg a pompka ktora to bydle przepompuje to aquabee up1000 juz sprawdizlem czy poradzi sobie z takim kolosem, test wyszedl pozytywnie na co liczylem no w sumie troskze kosztuje pompka wiec wymagam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 jak dla mnie przerost formy nad trescia. zdecydowanie za wielkie. pompa to chyba od c.o. bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 jak dla mnie przerost formy nad trescia. zdecydowanie za wielkie. pompa to chyba od c.o. bedzie. zgadzam sie :wink: mala przesada B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
av8 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 niemiec ma racje, co ty chcesz tym chlodzic??? masz jakis kompleks :>? venice to nie ENIAC, nic ci w twoim kompie tyle ciepla generowac nie bedzie zeby wykorzystac choc polowe mozliwosci tej chlodnicy, no chyba ze podlaczysz do tego klimatyzajce w pokoju :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 juz wiem :) pomaluj na bialy kolor powies na scianie i masz kaloryfer :lol2: oszczednosc na ogrzewaniu, zima po prostu wlaczasz SP2004 i komp grzeje ci pokuj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...