Skocz do zawartości
s0lid

AMD Venice 3000+ Umarł Król, Niech Żyje Król?

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.wgk.com.pl/forum/viewtopic.php?t=23677

No w tym watku to gosc robi jakies jajka. Puszcza niby proca 10x250 i nazywa to selekcja :blink: To jak chodza te ktore niby selekcji nie przeszly :unsure: ?? Poza tym 0 dokladnych info co i jak , jakies dowody itp. Jaka procedura testowa, konfiguracja. Heh... jeleni nie brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

mnie tez wyczyscili, heh proca dla ludków takich jak my mozna za 200$ dostac, a hurtowo to jeszcze taniej. ale pan mak777 napisałem ze jestem lolem ze za tyle mozna ząłatwic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie tez wyczyscili, heh proca dla ludków takich jak my mozna za 200$ dostac, a hurtowo to jeszcze taniej. ale pan mak777 napisałem ze jestem lolem ze za tyle mozna ząłatwic

1416021[/snapback]

Za 200$? A skąd można mieć, bo bym łyknął :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zobacz teraz ten temat, wyczyścili go do cna z wypowiedzi mak777, MaSell, i nie_realny

dobre :lol:  :lol:  :lol:

cenzura i interesy wgk nie śpią :lol:  :lol:

A selekcja poraża :lol:  :lol:

1416010[/snapback]

szkoda ze wywalili mój ostatni post :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1416021[/snapback]

Słuchaj kolego, skoro jesteś taki cfany, to 200$ wcale nie równa sie 600zł, a tak napisałeś na WGK, dlatego napisałem że lolujesz... Wychodzi 670zł wdg. dzisiejszego kursu, pozatym ze stanów dochodzą opłaty wysyłki... Pozatym w razie padu są cholerne problemy z gwarancją, no ale Ty jako super seller napewno wiesz o co chodzi no nie? :) Jeśli załatwisz mi BOXy selekcjonowane w cenie 600zł tak jak napisałeś na WGK za sztukę i zagwarantujesz realizację gwarancji w 21dni, to biorę od Ciebie 20sztuk minimum!!

Pozatym PEACE człowieku, ja tam napisałem tylko żeby pokazać ludziom że ich w uja robi ten admin :) Pokój :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

mak777 nie ja do ciebie nic nie mam, tylko ja też na admina, może nei najeżdzałem ale chciałem mu to wbić do głowy, że ździera, a tym nie od lolów wyzwałeś. Co do dlarka, jak wtedy mogło byc to załatwiane to dolar był chyab troszke tańszy, co do przesyłki, ja nie chciałem brać jednego proca, tylko więcej, co do gwarancji to ja nigdzie nie napisałem, ze w 21dni to może być załatwione.

Tylko, że jak ja chciałem tamtego jakbys ty to nazwał sellera uśiadomić przed innymi, że ździera npisałeś, że tacy jak ja się zawsze znajdą, heh sad but true.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak777 nie ja do ciebie nic nie mam, tylko ja też na admina, może nei najeżdzałem ale chciałem mu to wbić do głowy, że ździera, a tym nie od lolów wyzwałeś. Co do dlarka, jak wtedy mogło byc to załatwiane to dolar był chyab troszke tańszy, co do przesyłki, ja nie chciałem brać jednego proca, tylko więcej, co do gwarancji to ja nigdzie nie napisałem, ze w 21dni to może być załatwione.

Tylko, że jak ja chciałem tamtego jakbys ty to nazwał sellera uśiadomić przed innymi, że ździera npisałeś, że tacy jak ja się zawsze znajdą, heh sad but true.

1416482[/snapback]

Ok masz rację, zwracam honor i jeszcze raz przepraszam za obrazę B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak777

a Ty co wróżka ??

tak,nie,moze ............ co to ma być ??????

śledzę w spokoju ten wątek a tu marzyciele,jasnowidze.No chyba że masz jakieś info. z 1-rwszej ręki to wal smiało.

Dziękuję.

1416563[/snapback]

Ale o co Ci chodzi bo ja nie za bardzo kumam :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czego widze luks ma BOX venice 3000+ za 700zł

1416958[/snapback]

Dokładnie :D IMO Cenka dobra, 100zł drożej od Winnich :) Dszywala, odezwij się jak będziesz bo chcę wreszcie z tym prockiem wyjaśnić wszystko Twoim, będe chciał kasę za niego tak jak się dogadaliśmy i tak jak chciałeś Ty, bo wczoraj pisałem do Ciebie ale nic nie odpisywałeś :(

UPDATE

Ktoś się orientuje czy 3500 będą na san-diego?

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luks ma 3000+ za 700zł? Skąd wiesz? Bo w "Sprzedam" nie widziałem :P

1417201[/snapback]

z innych dobrych zrodel ;)

będą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak777

a Ty co wróżka ??

tak,nie,moze ............ co to ma być ??????

śledzę w spokoju ten wątek a tu marzyciele,jasnowidze.No chyba że masz jakieś info. z 1-rwszej ręki to wal smiało.

Dziękuję.

1416563[/snapback]

łeeeeeeeeee :blink:

o co biega bo ja tez nie kapuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto mnie wołał :?:  :wink:

Tak załatwiłem już sobie dostawy 3000+ 3200+ i 3500+ wyszstkie procki BOX'y z 3 letnią gwarancją.

1417258[/snapback]

a masz moze oem czy tylko box

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...