kamilo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 @Mardok Ile jeszcze wyciszniesz z tego potwora :wink: (mam na myśli procek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 @Mardok Ile jeszcze wyciszniesz z tego potwora :wink: (mam na myśli procek) 1600611[/snapback] Co ja ?! Przecież to zaba26 kupił sobie nowy procesor, mi tam 2943MHz na co dzień styka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Co ja ?! Przecież to zaba26 kupił sobie nowy procesor, mi tam 2943MHz na co dzień styka. 1600629[/snapback] Moj przyjacielu, prosze nie badz taki skromny, na codzien moze i starcza, ale do naszego liczenia to troche za malo.Juz niedlugo na nowo powalczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 @Ziku wampir jako jedyny pokazał screena z Gsikilami na 6-3-3 Cl 2,5 300Mhz jest w topicu o fajnych wynikach podkręcania pamieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Co ja ?! Przecież to zaba26 kupił sobie nowy procesor, mi tam 2943MHz na co dzień styka. 1600629[/snapback] Tak tylko ty masz wyższy wynik od Żaby :wink: Wyciągneliście te wyniki na Ac czy raczej WC, ciekawe co by było na FC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Tak tylko ty masz wyższy wynik od Żaby :wink: Wyciągneliście te wyniki na Ac czy raczej WC, ciekawe co by było na FC :D 1600987[/snapback] WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moj przyjacielu, prosze nie badz taki skromny, na codzien moze i starcza, ale do naszego liczenia to troche za malo.Juz niedlugo na nowo powalczymy. To co mam teraz to już koniec na WC, wiec nie ścigam się dalej. Tak tylko ty masz wyższy wynik od Żaby :wink: Wyciągneliście te wyniki na Ac czy raczej WC, ciekawe co by było na FC :D 3330MHz mój proc liczył na FC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) To co mam teraz to już koniec na WC, wiec nie ścigam się dalej. 1601010[/snapback] Nie przesadzaj ze na WC nie pociagniesz wiecej w superpi?? to co pora na FC :?: Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez zaba26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Więcej lodu ;) dwa browarki na odwage żeby ręce sie nie trzesły przy ustawianu vcore i lecisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Więcej lodu ;) dwa browarki na odwage żeby ręce sie nie trzesły przy ustawianu vcore i lecisz :D 1601371[/snapback] Problem w tym że lód już nie wystarcza - ciecz musi zejść <0 żeby jaki progres był :D aa zmień podpis bo masz 2 x 2003 choć wyniki z 2003 i 2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Narazie sprawdzam sobie prime, narazie tyle: PRIME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiopa84 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jaki to jest Prime?? Dzieki z góry bo ja mam jakiegos innego Prime95 v24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 zaba mozesz podac orientacyjnie ile dales za ten procek piterowi ? o ile to nie jakas tajemnica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jaki to jest Prime?? Dzieki z góry bo ja mam jakiegos innego Prime95 v24 1601610[/snapback] Normalny prime tutaj masz jego: PRIME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 zaba mozesz podac orientacyjnie ile dales za ten procek piterowi ? o ile to nie jakas tajemnica 1601614[/snapback] Jakiemu PITerowi :lol: , nie wiem czy moge :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Więcej lodu ;) dwa browarki na odwage żeby ręce sie nie trzesły przy ustawianu vcore i lecisz :D 1601371[/snapback] Jak napisał Yotom lód po prostu już nic nie daje, w skrócie za ciepło. Nie przesadzaj ze na WC nie pociagniesz wiecej w superpi?? to co pora na FC :?: 1601121[/snapback] Nic nie przesadzam bo już próbowałem kilak razy i ani 1HTT w górę nie dało rady. Co do FC to pozostaje tylko w planach bo kasy jak nie było tak nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A ja sie pochwale nastepnym wynikiem: PRIME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 szalejesz oj szalejesz :P jak dojdziesz do 3,1 to sie pochwal =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak ten procek za 900zł czy tam ile on kosztował spisze sie w Spi :D na razie prime ładnie idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiopa84 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Chłopaki zapodajcie jakiegos linka do Smartguardiana bo nigdzie nie moge znalezc działajacego linka nie wiem czemu dzieki z góry, A jakby ktoś mogł niech mi go wyśle na maila bo nie wiem czy dzisiaj przypadkiem nie wruce puzno pozdrawiam i czekam na odpowiedz P.S Moj mail stiopers@wp.pl Mod Edit: ORTOGRAFIA !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Chłopaki zapodajcie jakiegos linka do Smartguardiana bo nigdzie nie moge znalezc działajacego linka nie wiem czemu dzieki z góry, A jakby ktoś mogł niech mi go wyśle na maila bo nie wiem czy dzisiaj przypadkiem nie wruce puzno pozdrawiam i czekam na odpowiedz P.S Moj mail stiopers@wp.pl Mod Edit: ORTOGRAFIA !!! 1601961[/snapback] Prosze: 1601925[/snapback] Ja tez ciekaw jestem jak policzy Spi , ale narazie bawie sie primem , poniewaz czekam za pamieciami :sad: Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez zaba26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A ja sie pochwale nastepnym wynikiem: 1601859[/snapback] Uuu nie pogadasz proc rzeczywiście perełka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Taka niska temp?!.. ten blok co masz taki dobry czy co? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Taka niska temp?!.. ten blok co masz taki dobry czy co? :] 1602321[/snapback] Pewnie duzo lodu używa... A to mój wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Przyjemnie jak na Winniego =) mam nadzieje ze moj Venice poleci "chociaz" te 2800 =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Pewnie duzo lodu używa... A to mój 1602422[/snapback] Lodu do SP2k4 chyba raczej nie bo to się mija z celem i nie dawaj w tym temacie wyników ze SPI bo skończysz jak ja z % na koncie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Nie dawaj w tym temacie wyników ze SPI bo skończysz jak ja z % na koncie…Dziękuje bardzo za zwrócenie im uwagi w moim imieniu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Dziękuje bardzo ;] 1602479[/snapback] Proszę bardzo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 nie dawaj w tym temacie wyników ze SPI bo skończysz jak ja z % na koncie… 1602455[/snapback] No wlasnie nie rozumiem tego jak mozna dac % na konto pokazujac wynik venice SPI, przeciez po czesci jest pokazane max osiagniety na procku.Ale cala burze rozpetal pewien tweakowiec <_< Pewnie duzo lodu używa... 1602422[/snapback] Nie no to juz lekka przesada, do prime to chyba bym musial miec z kontener lodu :lol:(przeciez to bezsensu) , oczywiscie ze bez lodu, lod uzywam(uzywalem) do SPI. Taka niska temp?!.. ten blok co masz taki dobry czy co? :] 1602321[/snapback] Tak taka niska temp, poprawiona czapka na procku(moze to jest przyczyna), 4 wentyle na chlodnicy, a moze taki dobry bloczek :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A no chyba ze czapka poprawiona i wichura na chlodnice idzie ze az uszy bola :> Czym smarowales czapke przed zalozeniem i jak przyklejona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...