Skocz do zawartości
s0lid

AMD Venice 3000+ Umarł Król, Niech Żyje Król?

Rekomendowane odpowiedzi

rece pewnie mu sie trzesa ;) I nie moze trafic w del, aby wejsc do biosu :)

WIecie wielu ludzi ktorzy nie kupia Venica pokladaja w nim duze nadzieje, bo np: X2 podobno jes na 2 Venicach :wink: Czyli ja pokladam w nim duze nadzieje B)

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiiiiiiiii?? Jak smiga? Szczegolnie ile wyciaga na def. V ?

1440453[/snapback]

nie no spokojnie :) za pare godz. dam jakies konkret info...niestety...tak wiec podejrzewam, ze inni beda szybsi...

przegladalen forum xtreme odnosnie serii, po pierwszej stronie dalem sobie spokoj, ta seria potrafi wyciagnac 2700 na def. napieciu, nie czytalem dalej bo mam slabe serce ;)...tak wiec cierpliwosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przegladalen forum xtreme odnosnie serii, po pierwszej stronie dalem sobie spokoj, ta seria potrafi wyciagnac 2700 na def. napieciu, nie czytalem dalej bo mam slabe serce ;)...tak wiec cierpliwosci  :)

1440466[/snapback]

hmmmmm jezeli pojedynczy Venice potrafi dociagnoc do 2,7Ghz na def V, to ciekawe do ilu dociagna 2 rdzenie :lol:, Nprawde czekam na wasze testy z niecierpliwoscia, heh teraz tylko trzeba wybrac mobo z s939 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość christie_

ja , mardok , yoto (chyba) yyy kto jeszcze ??

1440415[/snapback]

u mnie kurier bedzie o 13 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość christie_

ja bede w pracy jak do mnie zawita Venice :( ehh pobawie sie po 23 00 :( :wink:

1440539[/snapback]

to samo <_< ale damy chyba dyla wczesniej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednych to zmartwi :-| , jednych ucieszy :D .

Udało nam się załatwić nową cenę na kolejną partię Venice 3000+ BOX 3L. GW.

Jest to 670zł  :D Więcej info na GG,PW,itd.

1440056[/snapback]

a kogo ma zmartwic i dlaczego, skoro sa dostepne i to po nizszej cenie niz z 1 transportu? :) Edytowane przez Raul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też właśnie dostałem :D Ale procka nie potestuje bo jeszcze nie mam płyty głównej :-| Może jutro dostanę. No i jeszcze pare dni poczekam na blok wodny :mad:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też właśnie dostałem  :D  Ale procka nie potestuje bo jeszcze nie mam płyty głównej  :-| Może jutro dostanę. No i jeszcze pare dni poczekam na blok wodny  :mad:

Dołączona grafika

1440590[/snapback]

To w miedzyczasie wyslij go nam na testy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee niektórzy dostali proce o 8rano... I do teraz nawet najmniejszych wrażeń jeszcze nikt nie podał... Puśćcie 9x300 na default i napiszcie czy robi, przynajmniej jakiś wstępny obraz będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość christie_

No cóż. Ja zmnieniłem go po Duronie 1400 więc jak dla mnie to ten procek będzie cacy  :lol:

1440647[/snapback]

nooo hehe :) piekne sa takie przesiadki i nie ma zapalenia dupska ze 'a co bedzie jak mi nie pojdzie 2.9?!' ;)

ja wprawdzie przeskakuje tylko z NC@2.4 ale tez na bank odczuje roznice :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przed momentem zamówilem venice 3200+ ma mnie wyniesc 670zł, sam w to nei wierze ale za tyle mi kumpel dzis zamówil w pewnej firmie komputerowej, wiecej narazie nie powiem gdyz w to nie wierze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wniosek chyba oczywisty... okazalo sie ze procki sa do [gluteus maximus] ;-) Nikt sie teraz nie przyzna, bo to przeciez zawodowi OCerzy ;-) Chociaz ja sam bym sie nie przyznal jakbym zamienil Winniego@2.8Ghz na jakiegos Venice, ktory nawet 2.2 nie robi ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Winnie szedl na 2250MHz na 1,4v wiec kazdy wynik powyzej tego mnie satysfakcjonuje, no ale gdzie sa ci co dostali te procki? Bo mój jeszcze nie dotarl, jestem bardzo ciekaw, no niech się wreszcie ktos pochwali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska napiszcie w końcu co Wam przywiozłem bo sam zaczynam się niepokoić ( chociaż nikomu nie obiecywałem 2800 MHz ) ale przykro by mi było jaky to jakieś cienizny były.

Zostawiłem sobie 1 szt 3200 i właśnie go męczę na róznych biosach. Max jaki miałem to 2800 MHz na biosie 1.5, teraz mam 1.6 i wyżej niż 2780 nie chce iść :(.

SuperPi 16M mi wyliczył jak na razie przy 2780 ( czas 12,54 ) pogrzebię jeszcze w biosach i jakby cos się zmieniło - dam znać

Najwyżej wrócę do 1.5.

3GHz to nie jest ale tragedii też nie ma.

No to czekamy dalej na jakieś info od ludzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska napiszcie w końcu co Wam przywiozłem bo sam zaczynam się niepokoić ( chociaż nikomu nie obiecywałem 2800 MHz ) ale przykro by mi było jaky to jakieś cienizny były.

Zostawiłem sobie 1 szt 3200 i właśnie go męczę na róznych biosach. Max jaki miałem to 2800 MHz na biosie 1.5, teraz mam 1.6 i wyżej niż 2780 nie chce iść :(.

SuperPi 16M mi wyliczył jak na razie przy 2780 ( czas 12,54 ) pogrzebię jeszcze w biosach i jakby cos się zmieniło - dam znać

Najwyżej wrócę do 1.5.

3GHz to nie jest ale tragedii też nie ma.

No to czekamy dalej na jakieś info od ludzi...

1440830[/snapback]

zdradz chcociaz na jakim napieciu :razz: robi 2,8Ghz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...