Hanu Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 OMF :blink: 3,5 GHz na 1,73V :D Toż to potwór nie procesor. Coraz ładniejsze wyniki, ale nadal bez cudów. Choć procek Pitera świetny. Z chęcią odkupię :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Macie mozliwosc zapodac jednego takiego sandiego na ruszt zeby zobaczyc jak bedzie chodzil ?? Jest szansa na testy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Może trochę z innej beczki - pojawiły się już San Diego - na razie tylko 1 model - 3700+ Taktowanie ma ... 2200 MHz... :blink: Cache oczywiście 1 MB, ale rating 3700??? Cena powyżej 1400 zł za boxa Napiszcie co sądzicie o tym ratingu, bo mnie trochę zaskoczył... z drugiej strony zobaczcie co znalazłem w necie: 1443915[/snapback] Extremalnie naciągane przez AMD <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 OMF :blink: 3,5 GHz na 1,73V :D Toż to potwór nie procesor. Coraz ładniejsze wyniki, ale nadal bez cudów. Choć procek Pitera świetny. Z chęcią odkupię :))) 1443970[/snapback] Jak znajde lepszego to sprzedam ;p ale i tak mialem farta z tym cpu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nie kumam... :mellow: Piter wykręciłes 3.5 ?????? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nie kumam... :mellow: Piter wykręciłes 3.5 ?????? :huh: 1443997[/snapback] Czytaj uwazniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Oki - juz sie połapałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misobol Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Kuknijcie sobie tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=133303 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=2123 - 625zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Czemu nigdzie nie ma 3500+ Venice?! Ja chce 3500!! :razz: :razz: Płace jak za prezydenta :wink: 1443316[/snapback] Hehe... nie wiem czy jest sens pakowania sie w 3500+ bo wcale nie jest lepszy przy podkrecaniu :P a swoje kosztuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Macie mozliwosc zapodac jednego takiego sandiego na ruszt zeby zobaczyc jak bedzie chodzil ?? Jest szansa na testy ?? 1443981[/snapback] Jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Hehe... nie wiem czy jest sens pakowania sie w 3500+ bo wcale nie jest lepszy przy podkrecaniu :P a swoje kosztuje :D 1444160[/snapback] W większości właśnie na 3500+ osiągali ponad 3GHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibizpl Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Zamówiłem właśnie 1 szt San Diego 3700+, w przyszłym tyg powinienem ją mieć - obadamy co potrafi... Oczywiście zdam relację z testów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) 1444159[/snapback]no bad, 3200+ 779, w brawkompie "jedyne" 60 zl drozej ;) btw. jak sadzicie, czy 3000 a 3200 roznia sie od siebie pod wzgledem technicznym, czy jedynie sa wyselekcjonowanymi do wyzszych mozliwosci? ja stawiam na to 2 ;) Edytowane 14 Maja 2005 przez Raul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 walki ciag dalszy :wink: wkrotce woda 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 PITER wogole nie mozna sie skontaktowac z toba na PM, sam takze nic do mnie nie piszesz w sprawie pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Mój Venice jednak poszedł jeszcze dalej na tym samym V co poprzednio, trzeba było tylko z ramem chwile pokombinować... SuperPI 16MB 2862MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) PITER wogole nie mozna sie skontaktowac z toba na PM, sam takze nic do mnie nie piszesz w sprawie pamieci. 1444562[/snapback] Pisales, i Ci odpisywalem. odezwij sie na GG 214944 lub piter@multicon.pl SuperPI 16MB 2864MHz Edytowane 14 Maja 2005 przez PITer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 siemanko był ktoś dzisiaj na giełdzie w wawie czy są juz venice ?? dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 dzis nie było giełdy :D juwenalia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 a w niedziele otwarta jest giełda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 a w niedzile już chyba niepowino być juwenli ?? bo gieła zawsze jest sobota niedzile ja musze być bo moze kupie od razu nowego cpu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Jutro gieldy tez nie ma Ale dzisiaj byl tlok na WGE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Kto w 3miescie przetestuje mojego ;) bo nie mam jeszcze plyty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 I have been browsing several forums as well as this one and have noticed a disturbing pattern. New Venice chips are overclocking very badly. And let me explain badly. These people, including me, have not been able to get their chips above 2.4 ghz. Mine fails Prime95 within seconds @ 2.6 ghz @ 1.6v. So if you are interested in buying a Venice chip, then I suggest you go out to a store and try to chose a good stepping. Sorry if this is off topic, but I just thought we should have a warning for everyone. Mysle ze jezeli kupowac venice to tylko teraz....dobre serie skonczyly sie zanim wogle byly:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 I have been browsing several forums as well as this one and have noticed a disturbing pattern. New Venice chips are overclocking very badly. And let me explain badly. These people, including me, have not been able to get their chips above 2.4 ghz. Mine fails Prime95 within seconds @ 2.6 ghz @ 1.6v. So if you are interested in buying a Venice chip, then I suggest you go out to a store and try to chose a good stepping. Sorry if this is off topic, but I just thought we should have a warning for everyone. Mysle ze jezeli kupowac venice to tylko teraz....dobre serie skonczyly sie zanim wogle byly:) 1444869[/snapback] heh ameryki nie odkryłeś :-P Wiadomo jak to w polsce było jest i pewnie będzie, zawsze do PL trafia towar gorszej jakości, tak jest z kompami samochodami i prawie wszystkim :-| W USA procki było już od miesiąca do polski trafiły resztki 516 i 517 najlepsze sztuki zebrali inni.... Jeszcze miesiąc będzie tak samo jak z Czesterkami, najnowszym cięzko będzie zrobić 2,2-,2,4 ghz.... Cóż i nie ma co sie dziwic że na XS 3Ghz i więcej nie jest niczym dzinwym.... Ja składając teraz kompa brałbym tylko części z USA raz taniej dwa lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 wiem ze ameryki nie odkrylem:) tylko wszyscy sie tu tak jarali tymi prockami , a co z tego wyszlo widac a bedzie jeszcze gorzej ... znowu dobre winni beda w cenie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 a kiedy ta recta na tweaku co Lisek zapowiedział - Sandiego 4000+ i prometia :) :rolleyes: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Poza świetnym prockiem Pitera, macie jakieś namiary jak kręci się 17 tydzień? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) mialem sprawdzic u Pitera mojego 0517EPAW ,zobaczymy co to jest warte... Edytowane 15 Maja 2005 przez mars77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...