Mardok Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 To witaj w klubie ja już całkiem zgłupiałem z tym Venice, albo to DFI ma zaś swoje humory… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misobol Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Takie same szopki przy 2800 mhz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 To witaj w klubie ja już całkiem zgłupiałem z tym Venice, albo to DFI ma zaś swoje humory? 1474283[/snapback] A moze po prostu cos sie grzeje za bardzo, np. mosfety zasijajace procka :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 u mnie na razie normalnie - wyższy vcore wyższa osiagnięta częstotliwość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 U mnie raczej identycznie tylko dziś właśnie testowałem 9x320 i po raz pierwszy spotkałem się z takim „czymś”… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Panowie to chyba ostatnie tak "chłodne dni" wiec do roboty. p.s. DFI ma humory to fakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 sprawdzaliscie czy nawiew w okolice socketu cos pomaga ?? Pytanie do uztkownikow wc . W ktorym miejscu jest czujnik PWM IC ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 mardok 2800MHz robi 1.488V prime , dalej to wiadomo jak jest :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Widze wam sie tematy po[ciach!]lily, piszcie w temacie o DFi a nie procu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Widze wam sie tematy po[ciach!]lily, piszcie w temacie o DFi a nie procu. 1474926[/snapback] racja no to venice poszedł tak : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Slicznie. Moze i ja poszukam innego :D Troche dziwnie sie czuje w tym temacie :D Wszyscy jada na DFI tylko nie ja :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Troche dziwnie sie czuje w tym temacie :D Wszyscy jada na DFI tylko nie ja :| 1475037[/snapback] ja też nie jade na DFI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Yotomeczek: wynik rzekłbym słaby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Yotomeczek: wynik rzekłbym słaby... 1475068[/snapback] Wynik moze slaby, ale SPI16MB poszlo na zegarze 3GHz :lol: Na to wlasnie czekalem ;) Gratulacje Yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 @Radek: A czego się spodziewasz po div150. @yotomeczek: MHz pinkne! Kurde musze się zabrać za swojego widzę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wynik moze slaby, ale SPI16MB poszlo na zegarze 3GHz :lol: Na to wlasnie czekalem ;) Gratulacje Yotomeczek 1475091[/snapback] nie o wynik tu szło a o sprawdzenie na ile przejdzie ... przy chłodniejszej wodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Yotomo - świetna robota :D. Jeszce tylko memki wyżej i..... Dziś wieczorem postaram się dla Was coś wyskrobać w kwestii Venice bo chyba tylko ja jeszcze nic nie pokazałem. O ile wypali numer z okiełznaniem pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 @Yotomeczek Podobaja mi sie oragle liczby....Nalezy sie panu jakas nagroda zreszta za pierwszy screen z venice 3 GHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jaki tam pierwszy screen... Mardok już (?) jakiś czas temu dawał screeny z 3GHz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misobol Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Moj EPAW 0517 ruszyl troszeczke jak spadly temperatury. 2800 1.58v ( bios ) prime przez 6h. Teraz proboje 2844 1.6v , zobaczymy. Mysle ze z woda strzelil by 3000 mhz stabilnie w prime. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jaki tam pierwszy screen... Mardok już (?) jakiś czas temu dawał screeny z 3GHz... 1475833[/snapback] Bylem szybszy od mardoka :) w dodatku na AC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 No to Tobie należą się te gratulki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Widac za krotko czytam ten topic... ale spoko :) Ktos predzej zrobil spi 16 MB na 3 GHz ? Bo jesli chodzi o to to nie bylo raczej W kazdym razie w spichallange nie widzialem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 @Yotomo A jaki jest max Prime stable dla Twojego proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 @Yotomeczek jakbyś mógł to napisz też ile MHz stabilnie (nie tylko prime i Pi, ale w ogóle) na standardowym vcore? pozdr P.S. Inni też niech się pochwalą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) @Yotomeczek jakbyś mógł to napisz też ile MHz stabilnie (nie tylko prime i Pi, ale w ogóle) na standardowym vcore? pozdr P.S. Inni też niech się pochwalą... 1476038[/snapback] potestuje jeszcze prime ... bo 3D nie mam :D Na standardzie (Vcore) nie chodził u mnie ani chwili ( i nie będzie) Edytowane 1 Czerwca 2005 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Za tydzien ja pokaze moje SPI16MB na ponad 3Ghz. Ale wynik nie bedzie za ciekawy bo jeden winbond mi odjechal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Panowie koniecznie czapki z głów... :) Jest teraz lato, a przegrzanie centralnej jednostki obliczeniowej grozi niestabilnością organizmu: Proc leci dalej, ciekawe kiedy się coś złego stanie. [EDIT] Już jest niemal godzina na zegarze. Temperatura dobra, więc chyba zostanie na stałe. 8) [EDIT2] PITer :P :P Edytowane 1 Czerwca 2005 przez Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Nie zgadzam sie na tego screana, tam jest moja rozmowa z toba :) Update: masz szczescie ze zmieniles ;p Edytowane 1 Czerwca 2005 przez PITer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Obiecałem "cóś tam" zapodać, więc proszę. Na razie tyle, bo walka z timingami dla moich kapryśnych pamieci jest conajmniej męcząca, a bez okiełznania tego shitu nie ma mowy o normalnym keceniu CPU. Teraz jakąś weryfikację w postaci Prime zrobić muszę. Edytowane 1 Czerwca 2005 przez Hanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...