Tomwer Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A ja juz sprzedalem prawie caly swoj sprzet i teraz czekam az pojawia sie u nas pierwsze Venice :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Bo pewnie masz 2x512 ;) 1384413[/snapback] Jedzie już do mnie 4x512 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jedzie już do mnie 4x512 :D 1385825[/snapback] No ale żeś zachłanny ;) Hym ale na bodajże XT nie pisali przypadkiem że jednak 4x512 to dalej 2T nawet na Venice ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Też czytałem na XS, że Venice nie obsługuje 4x512 przy 1T..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) DOkladnie... ale 2 GB ram daje kopa :) Nie wiem w czym, ale napewno daje:P Tyle wydanej kasy MUSI dawac!! ;> Dobrze ze zostawili te sape Pr, bo jakby ktos wpadl na pomysl, ze SSE3 pozwala na danie z 1.8 GHz 3200+ to by byla niezla jazda.... Ja sie ciesze ze 4x256 dziala spox..... Bo akurat mam dobre 5 kostek z KHX :) To jakies ladne 4 sie znajda... Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLURB Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No bo widzicie Chłopaki ja kupuje zestaw dopiero październik/grudzien .. i s t r a s z n i e sie martwie ze w tedy zostana same ochłapy i nie nadajace sie do oc shit ...trza ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pod uwagę ze w 2006 bedzie M2 i moga z lekka wycofywac vennice .................to mi smutno ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 To kup proca jak tylko się pokażą Venice, a później kupisz resztę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Planowanie na taki czas w przyszłość mija się z celem, jak miedzy tygodniami produkcji w procesorach jest przepaść to co dopiero po tylu miesiącach… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Albo poczekaj do stycznia i kup M2...Zreszta, cokolwiek nie zrobisz, wejda nowe procki i zmiota twojego ktorego kupisz.... Thats evolution baby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No ale żeś zachłanny ;) Hym ale na bodajże XT nie pisali przypadkiem że jednak 4x512 to dalej 2T nawet na Venice ? 1385909[/snapback] Używam dużo pamięciożernych programów i 1GB to troche mało :) Też właśnie gdzieś czytałem że 4x512 to nadal 2T ale czy to było sprawdzane to nie wiem. Ostatecznie jakoś to przeboleje. Najwyżej zmienie na nowszy stepping jak wyjdzie :wink: Póki co jestem ciekaw jak winchester będzie sobie z tym radził. Mam nadzieje że już jutro pamięci będą u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 2T i dzielnik 166 i nie ma prawa marudzić, a takim wypadku na Venice (nie licząc O/C) zyskasz tylko dodatkowy dzielnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misobol Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jak myślicie , w którym sklepie onlinowym pojawią sie u nas Venice w pierwszej kolejności ? Czy moze bedzie tak jak z Winnim że pojawil sie na allegro za 900 zl targany z czech .... Tak sobie mysle ze najlepiej to bedzie kupic na ebay.de , szybciej niz u nas i pewnie bez dodatkowych narzutów ze strony pazernych polskich sprzedawcow. Huh w .de w sumie powinny byc najszybciej skoro je produkuja w Dreźnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Nie ma to znaczenia. Drezno produkuje tylko wafle z porcesorami. CPU jako wyrob handlowy powstaje Malezji i w Azji sa glowne kanaly dystrybucyjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Podobno Venice mają być za 2 tygodnie w Apollo, zobaczymy :) już zacieram rączki na pierwsze serie. nie będzie można, widzisz teraz jakieś oferty w allegro z prockami, z jakiejś lepszej serii, bo ja nie, od kilku miesięcy juz nie ma żadnego lepszego athlona Z vience będzie podobnie 1383986[/snapback] Na Allegro jest 3200+ 0450 UPFW teraz za 700zł. Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez netes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Podobno Venice mają być za 2 tygodnie w Apollo, zobaczymy :) już zacieram rączki na pierwsze serie. Na Allegro jest 3200+ 0450 UPFW teraz za 700zł. 1388051[/snapback] A skąd masz takie tajne informacje, bo jak za dwa tygodnie, to ja już zacieram rączki na dwie sztuki :) I może w tedy coś powalcze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dzwoniłem do nich i powiedzieli, że mają mieć Venice za 2 tygodnie :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Myślę że na Allegro "przeszybcy" handlowcy będą pierwsi :-P No to czekamy i kupujemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Tak jak będzie to na allegro na pewno najszybciej, zresztą jak każda nowość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloams Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jutro ma wejść do sprzedaży!!!!!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 chodzi ci o polske czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a w jakich krajach JUZ jest w sprzedazy - tylko USA ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jeśli to prawda to juz zbieram kase :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Nie tylko venice sie dobrze kreca,ale san diego tez, tylko troche napiecie wysokie dla prockaMy Webpage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jutro ma wejść do sprzedaży!!!!!!!!!!!!!!!! :) 1389733[/snapback] Skąd masz takie info ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Nie tylko venice sie dobrze kreca,ale san diego tez, tylko troche napiecie wysokie dla procka1390188[/snapback]o san diego tu nie rozmawiamy raczej, bo jego cena bedzie cos kolo 2/3 x Venice jak podejrzewam. przynajmniej w Polsce. Cos jak Athlon FX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Nie tylko venice sie dobrze kreca,ale san diego tez, tylko troche napiecie wysokie dla procka1390188[/snapback]o san diego tu nie rozmawiamy raczej, bo jego cena bedzie cos kolo 2/3 x Venice jak podejrzewam. przynajmniej w Polsce. Cos jak Athlon FX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zastanawiał się ktoś z was czy jak AMD rozsyła proce po świecie nie robi tego wybiórczo ??? np seria proców które przeznaczają na rynek North-East-Europe może sie okazać serią z więszym wydzielaniem ciepła np seria proców na rynek Middle Africa gdzie teperatura powietrza żadko spada ponizej 25'C ;) moze być z tych lepszych mniej grzejących ? takie postępowanie było całkiem logiczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloams Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Skąd masz takie info ?? 1390277[/snapback] Z hxxp://www.pc-max.pl/?load=showsnews&pid=1044 i jeszcze kilku źródeł z netu, ale chyba to był zbyt duży optymizm z mojej strony bo jakoś nie widać żeby się gdzieś pojawiły :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 chyba az tak sie nie bawia w AMD :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 @ magx2k to co piszesz jest calkiem logiczne, ale mimo wszystko podpisuje sie pod postem pietro wyzej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...