Dzid Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 mam pytanie czy mozna zainstalowac sterownik z dyskietki dodadny do płyty abita w inny sposób niz podczas instalacji systemu Win Xp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzid Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 hmm. żadnej odpowiedzi heh zastanawiam sie czy to takie trudne pytanie czy takie głupie :) że jest ignorowane :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 mozna dodac ten sterownik do Instalki WINXP i w ten sposob nie bedziesz potrzebowal dyskietki,ale o tym povzytaj na innym forum....chyba infojama.pl czy jakos tak, ktos inny Ci podpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzid Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 w zasadzie chodziło mi o to czy jak mam juz postawiony system to czy moge wtedy dodac ten sterownik tak jak np stery do grafy itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekp Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 w zasadzie chodziło mi o to czy jak mam juz postawiony system to czy moge wtedy dodac ten sterownik tak jak np stery do grafy itp Dokładnie o to samo mi chodzi, zeby wycianac przejsciowke sata-IDE i podlaczyc twardziela do portu sata na mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...