falbor14 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 mam p4 2.4 northwood i mam pytanie czy ta plyta jest dobra bo ja mam teraz jakies guwno co ma agp x4 a chce zmienic karte graficzna na GeForce 6600gt i jaki najwiekszy procek do tej plytki wejdzie ?? a to link do tej plyty glownej http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 tak na marginesie to 6600 na agp8x wejdzie w agp4x a co do tej plyty to wejdzie tam kazdy procek na s478 i fsb200 (800) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto777 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Mam model :mur: :mur: P4i48 i to niby ma wszystko ale to szajs kup inną. Asrock jest tani i słaby nie polecam naprawdę szkoda na niego kasy. Moja płytka bez drugiego wiatraka w obódowie się grzała za bbbbbb. :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 zależy co chcesz robić z kompem... jeśli masz zamiar ostro go podkręcić to nie polecam... komp robi się niestabilny po większym OC. Ale jeśli nie masz zamiaru wyciskać z niego max możliwości to myślę że płyta Cię zadowoli. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...