Yaa Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam. Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy jest możliwe trwałe wyłączenie klawisza w Windows. W moim laptopie klawisz "ins" i "prawoklik" znajdują się bardzo blisko prawego klawisza "alt", a że klawisze są małe, to czasem zdarza się mi na nie nacisnąć. Chciałbym je na stałe wyłączyć, gdyż sprawiają wiele kłopotu, a do niczego mi niepotrzebne. Czy jest to możliwe ? Na laptopie mam Windows Me. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 W Me się chyba nie da. W 2000/XP mozna bez problemy przestawiać funkcje/ wyłączać klawisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Mam podobny problem z prawym klawiszem Win w laptopie. Szlag mnie trafia jak zamiast napisać "ł" wylogowuję się. Jak całkowicie wyłączyć prawy (lewy jest ok) Win w Windowsie XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja podkleiłem tasmą izolacyjną 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 W lapotopie :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mam podobny problem z prawym klawiszem Win w laptopie. Szlag mnie trafia jak zamiast napisać "ł" wylogowuję się. Jak całkowicie wyłączyć prawy (lewy jest ok) Win w Windowsie XP ? 1552727[/snapback] http://www.internetstandard.pl/ftp/3496/KeyTweak%201.14.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 W lapotopie :>? 1554843[/snapback] stary laptop to i stresu nie było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Ja pamiętam że był kiedyś taki program o wymownej nazwie "I hate this key", poszukam i jak znajdę to dam linka. http://www.bytegems.com/ihatethiskey.shtml Wg. autora "The program works under Windows 2000, XP and 2003." U mnie na XP chodzi. Edytowane 20 Lipca 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Na I Hate This Key trafiłem wcześniej przez google, ale on umożliwia tylko całkowite wyłączenie klawiszy Win, a mnie denerwował tylko prawy Win. 1554895[/snapback]Wieeeeelkie dzięki. :D Teraz prawy Win to volume down, a context menu - volume up. Zasłużyłeś na 'few pints of beer', ale niestety do Lublina mam trochę daleko. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...