moadipek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 witam.posiadam 4*256 pamieci kingston cl3....zastanawia mnie dlaczego nie chca isc na timingach 2-2-2-6...niby sie da ustawic ale od razu przy ladowaniu windy sie komp restartuje..na 2,5-3-3-7 chodza stabil...dodam ze fsb pamieci mam zablkokowane wiec nie wiem dlaczego one nie chca isc nizej.za odp z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Daj im więcej prądu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_c_t_o_r Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 mam kingstonki na elpidach, i za cholery nie chca isc na 2-2-2-6... bios wstaje ladnie ale zanim winda zacznie sie ladowac restart........ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 @Vicrtor-widocznie masz pecha,jak zwieskzasz napiecie i nie pomaga to nic z tego nie bedzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...