venepl Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 psychol - buahahaha nbo w sumie jesli mwoisz o celku to petarda jak byk... jesli kupowac intela to pentiaka wiesz o masz i jak bedzie chodzil ... a nie celki uhhh puste mhz... ktore ani przydatne ani wydajne jak sie okazuje... takie celek 3.4 nie poradzi mojemu niepodkreconemu pentiakowi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 psychol - buahahaha nbo w sumie jesli mwoisz o celku to petarda jak byk... jesli kupowac intela to pentiaka wiesz o masz i jak bedzie chodzil ... a nie celki uhhh puste mhz... ktore ani przydatne ani wydajne jak sie okazuje... takie celek 3.4 nie poradzi mojemu niepodkreconemu pentiakowi... 1327670[/snapback] A załozysz sie że taki celek podkręcony do 3.5Ghz wyrównuje wydajnością z P4 540 czyli 3.2Ghz !!!! Test z Sandry jak coś :-P I co teraz powiesz, a i jeszcze coś, zobacz sobie Super Pi challenge i wynik synka o nicku CaLi który ma w 16M czas około 15.20 (niepamiętam dokładnie :oops: ) I tu nie najeżdżać na celki prosze !!!! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ale se pogram w Sandre albo popisze programy w superpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 A załozysz sie że taki celek podkręcony do 3.5Ghz wyrównuje wydajnością z P4 540 czyli 3.2Ghz !!!! Test z Sandry jak coś :-P I co teraz powiesz, a i jeszcze coś, zobacz sobie Super Pi challenge i wynik synka o nicku CaLi który ma w 16M czas około 15.20 (niepamiętam dokładnie :oops: ) I tu nie najeżdżać na celki prosze !!!! :angry: 1327802[/snapback] Ehehehehe....nie zebym się nie śmiał ;) Tak z ciekawosci się Wam intelowcom wrąbałem na topic i jak widze takie coś to mnie czyści....Pełen respect dla P4, ale celki....bosheee... Cel 3.5 porównany do P4 3.2 taaaaaaaaaaaaaaa.... Wracając - jezeli teraz to albo 775, albo zmiana na Amdki (tutaj tanio 754), a najrossąniej - poprostu troszkę POCZEKAĆ :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...