=L@win@h= Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mam taki male pytanko... Chce w najblizszej przyszlosci (tak ze 2 miechy) zmienic mojego wysluzonego Athlona 850 na jakiegos XP 1600. Ale teraz chce zalozyc na tego 850 CS'a wiec sie pytam : Czy moge kupic teraz CS'a do XP i uzyac go z moim zwyklym Athlonem ? to chyba nie ma zadnej roznicy w grubosci... tyle ze w xp sa odsloniete mostki, no nie ? I drugie male pytanko... chcialem u siebie odblokowac mnoznik, naczytalem sie tych wszystkich artykulow i jestem naprawde skolowany... wiec oczekuje prostej odpowiedzi na proste pytanie: Do tego mojego nie trzeba kupowac zadnych silikonow i innych superglutow, tylko wystarczy olowek, tak ? I jeszcze jedno pytanko (takie podsumowujace) : Czy wogole warto odblokowywac teraz mnoznik, jesli chce proca sprzedac za pare miechow... czy za takiego proca dostane mniej kaski? (a tak wogole to chyba da sie poprostu wyczyscic ten olowek i po problemie prawda ?) Zdejmowac czy poczekac na nowego proca i narazie meczyc sama FSB ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Po pierwsze - TT Copper Shimm XP pasuje do TB (wiem bo sam tak mam). Po drugie - IMHO warto odblokować, przecież wystarczy maznąć ołówkiem po L1. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 odpowiem na pierwsze pytanie: sam mam zalozony (tak dla bezpieczenstawa) starszego copershita i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A ja mam takie jeszcze male pytanko... czy moge uzyc tej pasty termoprzewodzacej co juz na procu byla ? Bo nie mam teraz rzadnej oprocz takiej silikonowej typu N, ktora uzywalem do 486 kumpla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A ja mam takie jeszcze male pytanko... czy moge uzyc tej pasty termoprzewodzacej co juz na procu byla ? Bo nie mam teraz rzadnej oprocz takiej silikonowej typu N, ktora uzywalem do 486 kumpla... raczej nie da rady, moze byc jej za malo, Silikonowa typu N powinna pomoc tymczasowo. Swoja droga kiedys za tubke takiej pasty dalem 12 zl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 napewno na razie moge uzyc tej pasty ? A czy to ma w ogole jakis sens, jesli chce podkrecac procka ??????? Zla pasta = gorsze odprowadzanie ciepla do radiatora = wieksza temp. procka = slabiutkie osiagi podkrecania. Wiec czy to sie nie mija z celem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 napewno na razie moge uzyc tej pasty ? A czy to ma w ogole jakis sens, jesli chce podkrecac procka ??????? Zla pasta = gorsze odprowadzanie ciepla do radiatora = wieksza temp. procka = slabiutkie osiagi podkrecania. Wiec czy to sie nie mija z celem ??? No podkrecac razczej na niej nie radze, ale lepsza pasta jakakolwiek na jadrze niz zadna :) Zaszkodzic nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ale ja tego radiatora jeszce z procka nie zdjelem... wiec mysle ze pojade jutro na gielde i kupie ta srebrna paste... po co dzisiaj sie pieprzyc ze zdejmowaniem blokady mnoznika i pozniej syfic tym silikonem jak i tak nie bede mogl sobi po podkrecac :D Jutro sie wszystko zalatwi :D albo poczekam jak juz bede mial nowego coolerka :D:D:D:D:D ??? nie no zartuje z tym coolerkiem :) ale jakbys mi mogl jeszce powieziec ile moge sie spodziewac ze mi krzykna za taka dobra paste ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ale ja tego radiatora jeszce z procka nie zdjelem... wiec mysle ze pojade jutro na gielde i kupie ta srebrna paste... po co dzisiaj sie pieprzyc ze zdejmowaniem blokady mnoznika i pozniej syfic tym silikonem jak i tak nie bede mogl sobi po podkrecac :D Jutro sie wszystko zalatwi :D albo poczekam jak juz bede mial nowego coolerka :D:D:D:D:D ??? nie no zartuje z tym coolerkiem :) ale jakbys mi mogl jeszce powieziec ile moge sie spodziewac ze mi krzykna za taka dobra paste ? zalezy jak? Ale taka od TITANA to spokojnie za 10 zeta powinienes dostac na gieldzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 a taka od titana to nie jest jakis lewy syf ? (nie chce nikogo urazic kto uzywa takiej pasty, ale tylko chce sie upewnic... ). A taki Arctic Silver ile moze kosztowac ? on wydaje mi sie jest duzo lepszy od tej pasty od titana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 a taka od titana to nie jest jakis lewy syf ? (nie chce nikogo urazic kto uzywa takiej pasty, ale tylko chce sie upewnic... ). A taki Arctic Silver ile moze kosztowac ? on wydaje mi sie jest duzo lepszy od tej pasty od titana Ta z TITANA jest spoko, ja nie zauwazylem roznicy pomiedzy nia a Arctic Silver II - 45zl, Artic Silver III - 60zl to zupelnie inna bajka, oczywiscie ceny sa orientacyjne ;) Nie jestem chodzacym cennikiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 hehehe, bez urazy, ale ceny podales bardzo orientacyjnie, ASIII w 4max.com.pl kosztuje 29.9PLN :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 hehehe, bez urazy, ale ceny podales bardzo orientacyjnie, ASIII w 4max.com.pl kosztuje 29.9PLN Tak, a AS II kosztowala (bo jest niedostepna) 36 zl Cos ci sie orientacja rozkalibrowala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 hehehe, bez urazy, ale ceny podales bardzo orientacyjnie, ASIII w 4max.com.pl kosztuje 29.9PLN Tak, a AS II kosztowala (bo jest niedostepna) 36 zl Cos ci sie orientacja rozkalibrowala :P Moja orientacja rowniez sie chyba popierniczyla, wszystkich zainteresowanych przepraszam, faktycznie cos nie bardzo trafilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...