Skocz do zawartości
kurczak

Problem Z Odswiezaniem Obrazu

Rekomendowane odpowiedzi

problem jest nastepujac. odswierzanie jest na domyslnym i nie idzie zmienic nic winda wykazuje domyslne a programik jakis tam wykazuje ze jest to 1 . postawienie systemu od nowa nic nie pomoglo. a zaczelo sie to od tego mometu jak kumpel cos usunol z tego kompa i wylaczylo mu mmonitor .i nie wykrywa ogulnie karty graf. ale wszystko jest w kompie sama katra to gigabaytowski radek 9250 <128/128>wczesniej to wszystko 2 tygodnie smigala jak nalezy chodz sama plyta ma tylko agp4 programik ererest wykrywa karte i jej ustawienia ze jest na agp4 nastawiona ale nie zbytnio ten komp pracuje na tym odswierzaniu tak sama jak i ja bo teraz jestem po malym wypadku na naszych ulich i nie mam juz pojecia co moze byc z tym kompem jak ktos cos moze pomuc to niech cos dopowie z gory dzieki a reszta kompa to jaks plyta shuttle na wia 133a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprobuj to:

wlasciewosci ekran -> ustawienia -> zaawansowane -> ekrany -> monitor -> atrybuty

wylacz "uzyj informacji DDC" i ustaw maxymalna czestotliwosc odswiezania. zastosuj wszystkie ustawienia, wejdz w nie jeszcze raz i ustaw wymuszona czestotliwosc odswiezania...

twoj post jest nieco zamotany dla mnie ale mam nadzieje ze dobrze zrozumialem, ewentualnie sprobuj jeszcze jakies stery do monitora zainstalowac...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...