kenji Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ze nie ma to wiem. a za 80 krolikow baksow to mozna by kilka bt kupic tyle ze w innej formie np pod usb. troche lipa. choc narazie mi to nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mi niby tez, ale pewnie zacznie mnie draznic przycisk ktorypo nacisnieciu powoduje pojawienie sie komunikatu No Device :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Co do ceny czy ktoś wie gdzie jest taniej niż tu? http://www.afgcomputers.pl/product_info.php?products_id=2040 I pytanie odnośnie TM 4502 czy jedyna różnica między 4002 to dysk 60GB 5400obr.? Edytowane 27 Marca 2005 przez hruszczof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 chyba tylko w hurcie bedzie taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptok Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Fajny sprzecik trzeba przyznac - Jakby jeszcze była opcja z 15" wyswietlaczem SXGA to chyba wybralbym tego Acera a tak pozostane przy modelu Asusa M6Ne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Co do ceny czy ktoś wie gdzie jest taniej niż tu? 1353021[/snapback] Nie to nie jedyna roznica... 4500 to zupelnie inna seria... :P Szczerze mowiac... poza oznaczeniem nie wiem na chwile obecna jakie maja roznice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 seria 4500 ma czytnik pamieci flash(nie pamietam jakich typow), wyjmowalny naped combo/dvdrw, win xp prof., no i ten dysk 60gb. wiecej nie pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewc Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja także mam tego laptopka i chodzi pięknie, szybciej niż mój blaszak do gier :) tylko mam jeden problem: czy ktoś z was próbował połączyć go w sieć ad-hoc z innym kompem, bo mi nie szedł ze stacjonarnym d-linkiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) A ja mam pytanko,jak na tym Acerze chodzi CS:S,ktoś odpalał? Edytowane 31 Marca 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewc Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja odpalałem i chodzi ładnie nawet na full opcjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 A w jakiej rozdzielczości i przy ilu graczach, bo to się liczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewc Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hmm, nie wiem, ale z botami ponad 10 się cieło w rozdzielczośc 1024x768, na necie nie grałem na nim za dużo, bo mam kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Cielo, bo ramu malo... :P IMHO grafa i proca daja rade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Podobno w Acer TravelMate szybko wyciera sie ten srebrny kolorek na krawedzi laptopa pod rękami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nic z tych zeczy... Zero oznak wycierania... Miesiac intensywnej eksploatacji i najmniejszych oznak zuzycia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 powiem tak: uzytkowanie uzytkowaniu nierowne.Jedna osoba moze sie obchodzic ze sprzetem bardzo delikatnie a druga nie zwaza na niuanse takie jak np. glupi zegarek z bransoleta ktorym to po jakims czasie mozna wyzlobic otwor :) oczywiscie przesadzam ale tak moze byc. Prawde mowiac to ciekawi mnie jaka technologia robione sa te lakierowania. Jesli obudowa bylaby pokrywana tak jak np. kultowy telefon SL45 to jest ok. Pytanie do SpiderMana: czy ta powloka na laptopie jest zimniejsza niz spod lapka oczywiscie sprawdzajac to przy zimnym sprzecie po nocy dotykajac zewnetrzna strona reki?Ciekawe pytanie no nie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wytarcie, a wydrapanie, przez zegarek to co innego.. Ja zegarka nie nosze... Odnosze wrazenie ze jest zimniejsza... Jakby byla metalizowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ano wlasnie niby glupi zegarek a moze cos takiego porobic ze sie powyciera. Jesli jest zimniejsza to powinna byc ta warstwa w miare trwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Normalne ze po miesiacu nic sie nie dzieje, tamten mial ponad 3 miesiace i był intensywnie uzywany. Oczywiście wszystko zależy jeszcze od pH potu, jak wiadomo każdy inaczej działa na sprzęt :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) No to jest prawda, ja mam zrace ph, bo zegarki czernieja... Aczkolwiek kompa nie traktuje w jakis zbyt delikatny sposob, ale nic nie zlazi i mam nadzieje, ze bedzie to jak najdluzej trwalo... Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ... ja mam zrace ph, bo zegarki czernieja...Ja tez i rozwiazalem ten problem raz na zawsze ;) kup sobie zegarek z tytanu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja tez i rozwiazalem ten problem raz na zawsze ;) kup sobie zegarek z tytanu B) 1374895[/snapback] Tylko, ze ja nie nosze zegarka w ogole, to tez dobre rozwiazanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomciorr Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 SpiderMAN czy po miesiacu uzytkowania mozesz powiedziec o ew. wadach tego notebooka, czy widac juz ew. slady wycierania etc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 moze nie wygladam na spidermana ;) ale moj egzemplarz ma miesiac i 2 dni :). nic mi sie jeszcze nie wytarlo. jedynie odkleilem jedna naklejke, ta z opisem kompa (blizej touchpada) bo zaczela sie zawijac na rogu i mnie to strasznie denerwowalo. laptopa czesto przenosze (pracuje 4 dni w jednym akademiku 3 dni w drugim, od czasu do czasu zaliczy jeszcze jakis). nosze go w specjalnie dla niego uszytym pokrowcu ze zwyklego materalu plus plecak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomciorr Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 czyli rozumiem ze raczej nie zalujeszs swojego wyboru ? a moze w tym momencie za ta kase kupilbys cos innego/lepszego ? :) (nadal sie zastanawiam co wybrac za ~4000 ~4500) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 na dzien dzisiejszy nie zaluje :). nic innego w tej cenie, w polsce, nie znalazlem. wczesniej wolalem asusa (nadal bardzo mi sie podobaja niektore modele) ale nie moglem uzbierac wiecej kasy. w acerze mi sie podoba rok gwarancji na poczatku (z mozliwoscia dokupienia w ciagu roku) i nie dostaje myszki ani torby, za co oczywiscie cena musiala by wzrosnac i nie stac by mnie bylo na niego. mam ochote napisac jakas mini recke tylko nie pozyczylem jeszcze aparatu i nie wiem co o nim mam pisac :). jezeli chcesz sie czegos dowiedziec to wal smialo tutaj. chetnie odpowiem. jak masz jakies propozycje na ujecia zdjec, to moze mnie zmobilizuje i jakies popstrykam. spiderman odwalil troche roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) A jak jest z wyświetlaczem jeśli chodzi o smużenie,kąty widzenia i ewentualne gry od czasu do czasu? Smużenie i rwanie obrazu występuje? Jeśli tak to czy to przeszkadza mocno? Aha,i jeszcze jak to jest z dźwiękiem,w tym lapku jest jakieś AC'97 czy coś lepszego? Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) gralem w kotora,dooma3, rbr, odpalalem tez do testow inne gry. nie jestem maniakiem csa. nie zauwazylem smuzenia. nie wiem czy nie jestem wyczulony czy co. wczesniej mialem daewoo 15 cali przez 5 lat. katy jednak mizerne, w porownaniu np do lg 1710 ktorego mialem mozliwosc testowac przez tydzien, a ktory wcale nie jest jakims cudem. najgorzej jest w grach gdzie sa ciemne widoki(doom,kotor nieraz) wtedy lepiej siedziec na wprost. przez kilka godzin gral(doom3) moj kumpel ja siedzialem obok i straszna lipa, prawie nic nie widac. podczas przegladania forum tweaka nie jest tak zle. film we dwie osoby siedzace obok da sie obejrzec. ja cudow za taka cene nie oczekiwalem. z jasnoscia jest ok, nieraz w nocy musze przygaszac na maksa plus zapalanie lampki za matryca. dodam jeszcze ze gram na ekranie rozciagnietym, nie przeszkadza mi szersze subaru :). dzwiek: niestety to tylko ac97. choc to nie jest tak zle. gorzej z glosnikami. jak zapuszcze all along the watch tower to kumple w pokoju zaraz sie buntuja. jak chce posluchac mp3 podpinam sluchawki. wiecej moze napisze spiderman on ma zewn glosniki. Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez kenji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dzięki Kenji.No właśnie wyczytałem że teraz weszły nowe Acery z matrycą CrystaLBright,niestety jeszcze nie w Polsce,ale już np.w Niemczech są.Ciekaw jestem kiedy bedą w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 moze nie wygladam na spidermana ;) ale moj egzemplarz ma miesiac i 2 dni :). nic mi sie jeszcze nie wytarlo. jedynie odkleilem jedna naklejke, ta z opisem kompa (blizej touchpada) bo zaczela sie zawijac na rogu i mnie to strasznie denerwowalo. laptopa czesto przenosze (pracuje 4 dni w jednym akademiku 3 dni w drugim, od czasu do czasu zaliczy jeszcze jakis). nosze go w specjalnie dla niego uszytym pokrowcu ze zwyklego materalu plus plecak. 1399803[/snapback] No nie wygladasz... No ja ja odrazu odkleilem, a wlasciwie to dwie naklejki... Nic mi sie takze nie wytarlo, poza klawiaturka lekko... jest juz widoczne charakterystyczne zuzycie klawiszy ktore najczesciej sa uderzane, ale tylko pod swiatlo. To raczej norma i nie zapatruje w tym nic nadzwyczajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...