Zielik Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam mam skaner Plustek OpticPro UT12 mam go ponad dwa lata bardzo mało używany ale niestety nagle zaczął skanowac takie dwa paski żółte obojetnie co skanuję zawsze są dwa żółte paski pionowe równoległe co z tym fantem zrobić czy skaner jest do wyrzucenia czy można go naprawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Hej nie nie musisz go wyrzucac :) mam taki sam skaner i mialem to samo oddałem do serwisu i przeczyscili jakies lustra czy coś takiego kosztowało to 20 zł i działa jak nowy pozdro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Witam mam skaner Plustek OpticPro UT12 mam go ponad dwa lata bardzo mało używany ale niestety nagle zaczął skanowac takie dwa paski żółte obojetnie co skanuję zawsze są dwa żółte paski pionowe równoległe co z tym fantem zrobić czy skaner jest do wyrzucenia czy można go naprawić ?? 1325849[/snapback] Możesz wymontować lampe i zasilacz i masz białą katode do kompa :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielik Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Problem w tym ze u mnie wmiescie raczej nie ma serwusu ze skanerami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...