R4DOS Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Lite-on 48x. Po pierwsze (chyba ;]) najlepsza wydajność a po drugie cena też nie jest duża.wersja w boxie kosztuje 320zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Miałem teca scsi 4 x niespalił mi zadnej płytki a było tego duuuuzooooo teraz mam teca x 40 i tesz złego słowa niemoge o niej powiedziec :twisted: co do liteonów to kumpel ma x40@48 i tesz bardzo sobie chwali 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja na twojim miejscu bym bral teac'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 bierz tanszego.... na cdrw masz teraz 2 lata gwarancji. Po dwoch latach, jakiego bys nie mial napedu i tak bedzie prawie nic nie wart... wiec co za roznica. Chyba, ze dziala na ciebie magia nazw. Wtedy bierz TEAC'a. p.s. sam mam teaca 8x i coz, dziala wysmienicie, ale lg 8x, ktorego mam dluzej niz teac'a tez dziala rewelacyjnie... juz dawno skonczyla im sie gwarancja. oba napedy sa 'bezcenne' ( ile za nie dostane? 100zl za sztuke?)... trzymam je z sentymentu i braku potrzeby wymiany na cos lepszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 LiteOn ....zero problemow ...mam i polecam ....naprawde bardzo dobry a o Teac'u nic nie moge powiedziec bo nie mialem (ale pewnie tez wart swojej ceny) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja mieć Teac ja byc happy :DJa też mieć i też być happy :D :D :DJa też mieć TEACa i być VERY HAPPY :D TEAC to mercedes wśród nagrywarek, LiteOn to raczej Daewoo->jak nowy to też bardzo dobry :wink: Pomyśl jak dużo i jak długo będziesz z niej kożystał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Bierz Teac'a osobiście mam wypalarkę tej firmy i nie mam z nią żadnych problemów, czyta i nagrywa wszystkie płyty, a co do LiteOn'a to często się psują (opinia nie tylko moja ale i kumpli, którzy pracują w serwisach komputerowych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja też mieć TEACa i być VERY HAPPY :D TEAC to mercedes wśród nagrywarek, LiteOn to raczej Daewoo->jak nowy to też bardzo dobry :wink: Pomyśl jak dużo i jak długo będziesz z niej kożystał Tak sie sklada ze mam LiteOn-a i Daewoo :) i z rzadnym nie ma problemow. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...