rkrzys Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Chciałbym uaktualnić biosa, ale nie wiem, jaką dokładnie mam płyte Everest pokazuje, że mam Nf7(-s) 2.0 czy to znaczy, że mam NF7-S 2.0 czy ta NF7 2.0 Wiem, że pytanie głupie, ale co poradzić z takim gościem jak ja pomóżcie mi!!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 to jest nf7-s ale dla pewnosci sprawdź czy masz na płycie gniazdka serial ata. jeśli tak to masz -s. Mam jeszcze do ciebie pytanie: Po co chcesz aktualizować biosa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 bylo 1337 razy, czy nf7 czy nf7-S to bios i tak jeden *** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 to jest nf7-s ale dla pewnosci sprawdź czy masz na płycie gniazdka serial ata. jeśli tak to masz -s. Mam jeszcze do ciebie pytanie: Po co chcesz aktualizować biosa? 1326249[/snapback] A odpowiedz mi dlaczego nie??? Nowy bios rozwiązuje problemy z kompatybilnością, konflikty sprzętowe, a także minimalnie może podnieść wydajność. Poza tym biosy Merlina czy Tratsa umożliwiają OC (L12 mod) - osiągnięcie FSB powyżej 200 bez zmodyfikowanych biosów niekiedy jest niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzys Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Wielkie dzięki chodzi mi o wgranie nowego biosu ze strony producenta a tam jest to rozgraniczone na NF7-s 2.0 a NF7 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baku001 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam! Jak chcesz uaktualnić bios to zrób tak jak powiedział "Sysak13 to jest nf7-s ale dla pewnosci sprawdź czy masz na płycie gniazdka serial ata. jeśli tak to masz -s.". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzys Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Wszystkim bardzo dziękuje sprawdziłem nie mam SATA a więc to NF7 2.0 jakby wam sie chciało to podajcie mi waszym zdaniem najlepszy bios i dajcie link:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 a nie prosciej wgrac to badziewie od abita i zaktualizowac bios automatycznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 moze i prosciej ;) ale niektorzy lubia sobie zycie utrudniac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzys Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Jakie badziewie czyli programik dajcie link albo jak to sie nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 poszukaj na stronie abita...ja nie mam zamiaru specjalnie dla ciebie na nią wchodzic bo ma zwyczaj wleczenia sie abit flash menu allbo jakos tak zresztą masz to na płycie cd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzys Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Znalazłem to juz wczoraj zapomnialem napisac dzieki narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...